Dolar 32,3532
Euro 34,7719
Altın 2.400,24
BİST 10.344,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Tokat’ta Faaliyet Gösteren “Saklı Bahçe” Restoranı Müşterilerini Mağdur Ediyor

Tokat’ta Faaliyet Gösteren “Saklı Bahçe” Restoranı Müşterilerini Mağdur Ediyor
14 Ağustos 2023 20:36 | Son Güncellenme: 14 Ağustos 2023 21:57
315

HABERMAX.Tokat ilinde faaliyet gösteren “Saklı Bahçe” adlı restoran, iddiaya göre müşterilerini mağdur etmeye devam ediyor. Sözde işletme olarak tanımlanan bu mekan, özellikle müşterilere sunduğu hizmetle ilgili yaşanan aksaklıklar nedeniyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Restoranın müşterilere 30 dakikalık bir süre vermesine rağmen, bu sürenin sonunda gelen müşterilere “kusura bakmayınız, grup geldi yetiştiremiyoruz, bir 40 dakika daha beklemeniz gerekiyor” şeklinde bir açıklama yapıldığı belirtiliyor. Bu durum, müşterileri bekletmekle kalmayıp, onları bilgilendirmeme ve mağdur etme gibi etik olmayan bir tutumun göstergesi olarak nitelendiriliyor.

Müşteriler, yaşanan bu duruma karşı tepkilerini sosyal medya platformlarında dile getiriyor. Özellikle restoranın liyakatsiz kadrosu ve hizmet kalitesinin düşüklüğü eleştirilere yol açıyor. Restoranın müşterilerini dalga geçer gibi oyalaması ve gereksiz yere uzun süre bekletmesi, müşteri memnuniyetini ciddi şekilde olumsuz etkiliyor.

Tokat’da bulunan “Saklı Bahçe” restoranının bu tür davranışları, işletmenin itibarına zarar verdiği gibi aynı zamanda rekabet gücünü de olumsuz etkiliyor. Müşterilerin yaşadığı olumsuz deneyimler, diğer potansiyel müşterileri de restorandan uzaklaştırma riski taşıyor.

Söz konusu restoranın yönetimi, müşteri memnuniyetsizliği ve hizmet kalitesi konularında ciddi adımlar atmazsa, uzun vadede işletme için olumsuz sonuçlar doğurabileceği göz önünde bulundurulmalıdır. Müşterilere daha iyi hizmet sunulması ve işletmenin itibarının düzeltilmesi için gerekli önlemlerin alınması gerekmektedir.

 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.