Dolar 32,2403
Euro 34,9907
Altın 2.454,81
BİST 10.171,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C

Tokat’ın Zile İlçesi’nde Orman Odunu Keserken Yaşanan Talihsiz Olayda Osman Ün Hayatını Kaybetti

Tokat’ın Zile İlçesi’nde Orman Odunu Keserken Yaşanan Talihsiz Olayda Osman Ün Hayatını Kaybetti
17 Ekim 2023 12:58
221

HABERMAX.Zile ilçesine bağlı Küçüközlü Köyü, 51 yaşındaki Osman Ün’ün trajik bir olay sonucu yaşamını yitirdiği acı bir haberi taşıyor. Saat 12.00 sıralarında gerçekleşen olayda, orman odunu kesmek amacıyla oğlu Sefa Ün (23) ile birlikte ormana giden Osman Ün, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından açılan ateş sonucu karnından vuruldu.Fotoğraf açıklaması yok.

Oğlunun hemen sağlık ve jandarma ekiplerine ihbarı üzerine, olay yerine acil bir şekilde müdahale edildi. Ancak, Osman Ün, Zile Devlet Hastanesi’ne ulaşırken yolda yaşamını yitirdi.

Bu trajik olayın ardından jandarma ekipleri, Osman Ün’ün ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Henüz olayın detayları ve failler hakkında kesin bilgilere ulaşılamadı.

Merhum Osman Ün, Zile bölgesinde tanınmış bir isimdi. Ayrıca, önceki dönemde belediye başkan adayı olan Mehmet Salih Ün’ün kardeşi olarak biliniyordu.

Osman Ün’ün cenazesi, bugün (Salı) öğle namazından sonra Küçüközlü Köyü’nde defnedilecektir. Bu acı kaybın ardından, ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından dualarla anılacak olan Osman Ün’e Allah’tan rahmet diliyoruz. Ailesine ve sevenlerine de başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.