Dolar 32,2514
Euro 34,8286
Altın 2.434,29
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, Turhal ve Pazar ilçelerinde devam eden devlet yatırımlarını yerinde inceleyerek bilgi aldı. 

Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, Turhal ve Pazar ilçelerinde devam eden devlet yatırımlarını yerinde inceleyerek bilgi aldı. 
9 Ocak 2022 16:48 | Son Güncellenme: 10 Ocak 2022 22:36
241

HABERMAX.Turhal Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulunan Vali Dr. Ozan Balcı,  Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerini daha etkin, kaliteli ve verimli kullanabilmesi için ilçelerimize yeni hükümet konakları kazandırıyoruz. Niksar, Turhal ve Başçiftlik Hükümet Konaklarımızın yapımı hızla devam ediyor. Erbaa, Reşadiye ve Almus Hükümet Konaklarımızı da önümüzdeki yıl yapacağız. Vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Turhal İHL Cami İnceleme
Turhal’da  hayırseverlerin desteğiyle inşaatı tamamlanmak üzere olan Turhal İmam Hatip Okulları Uygulama Camisinde incelemelerde bulunarak bilgi alan Vali Dr. Ozan Balcı, ”Devletimizin ve milletimizin imkanları ile camimizi yapıyoruz. Emeği geçenlere ve hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.Spor Tesisleri İnceleme
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile imzalanan protokol kapsamında devam eden spor yatırımlarını da yerinde gören Vali Dr. Ozan Balcı,  yapımı devam eden 500 kişilik spor salonu  ve yarı olimpik yüzme havuzunda incelemelerde bulundu. Spor yatırımlarının en kısa sürede tamamlanarak spor ve sporcunun hizmetinde olacağını kaydeden Vali Dr. Ozan Balcı, “Tesislerimiz Tokat’ımıza, Tokatlı hemşehrilerimize, gençlerimize, çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun. Gençlik ve Spor Bakanımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Kütüphane İnceleme
Vali Dr. Ozan Balcı, Turhal’daki incelemelerine İlçe Halk Kütüphanesi yapılacak alanla devam etti. Vali Dr. Ozan Balcı,  “100’ü Z-Kütüphane olmak üzere okullarımıza 250 kütüphane yaptık. Yeniden yapılan ve güçlendirilen 154 okulumuza daha Z-Kütüphane kazandıracağız. Kütüphanesiz okul kalmayacak.” dedi.
Tokat, Reşadiye, Niksar, Başçiftlik, Almus, Artova, Pazar ve Yeşilyurt’ta halk kütüphanelerinin yapımlarının devam ettiğini ifade eden Vali Dr. Ozan Balcı, Erbaa, Turhal ve Zile İlçe Halk Kütüphanelerinin de yenileneceğini belirtti.
Fen Lisesi İnşaatı İnceleme
Vali Dr. Ozan Balcı, okullarda yeniden yapım ve güçlendirme çalışmaları kapsamında Turhal’da yeniden yapılan Fen lisesi inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Dr. Ozan Balcı, “102 okulumuzu yıkıp yeniden yapıyoruz. 52 okulumuzda güçlendirme yapıyoruz. Derslik sayısı yüzde 45 oranında yenilenmiş oluyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. ” dedi.
Kaz Gölü İnceleme
Vali Dr. Ozan Balcı, inceleme ziyaretlerine Pazar ilçesinde devam etti. Pazar’da Valiliğimiz koordinesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın katkılarıyla yaptırılan Yaban Hayatı Geliştirme Sahası Kaz Gölü Rekreasyon Projesi çalışmalarında incelemelerde bulundu. Vali Dr. Ozan Balcı, “Kaz Gölü, Pazar’ımızın, Tokat’ımızın bir değeridir. Devam eden çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak Kaz Gölü’nü turizme kazandıracağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.
Ballıca Mağarası İnceleme
Valiliğimiz koordinesinde OKA Güdümlü Projesi, İl Özel İdaresi eş finansmanı, Tabiat Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü desteğiyle Ballıca Mağarası rekreasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Dr. Ozan Balcı,  “Türkiye’mizin bir değeri olan Ballıca Mağaramıza yaklaşık 10 milyonluk yatırımla bungalov evleri, kır lokantası, yöresel ürün satış merkezi gibi sosyal donatılar kazandırıyoruz. En kısa sürede bitireceğiz. Tokat’ımıza, memleketimize ve milletimize hayırlı olsun.” dedi.
Pazar Eski Hükümet Konağı İnceleme
Daha sonra Valiliğimiz koordinesinde restorasyonu devam eden Pazar eski Hükümet Konağında incelemelerde bulunarak çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Dr. Ozan Balcı, “Pazar eski hükümet konağımız ilçe halkımıza özellikle hanımlara, gençlere ve çocuklara hitap edecek şekilde restore ediliyor. Hayırlı olsun.” diye konuştu.
Esnaf Ziyareti
Vali Dr. Ozan Balcı, Pazar ilçesinde ziyaretleri  kapsamında Pazar Kaymakamı Mesut Ateş ile Pazar esnafları ziyaret ederek sohbet etti. Vali Dr. Ozan Balcı, esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.
İncelemelere İlçe Kaymakamları ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe katıldı.
5 Ocak 2022
Haber:Gülay KARTAL
Foto:M.Sefa ŞEKER
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.