Dolar 32,5082
Euro 34,8818
Altın 2.433,27
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

TOKAT MUHTARLAR DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN EROĞLU’NA PLAKET

TOKAT MUHTARLAR DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN EROĞLU’NA PLAKET
27 Mayıs 2020 11:36
509

AHA.Tokat Mahalle Muhtarları Derneği üyeleri Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nu makamında ziyaret ederek, Covid-19 Salgını sürecinde yapmış olduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı Tokat halkı ve Tokat Muhtarları adına teşekkür plaketi takdim ettiler.

Tokat Muhtarlar Dernek Başkanı ve Cami-i Kebir Mahallesi Muhtarı Mustafa Gökrem ziyarette yapmış olduğu açıklamada; “Covid-19 ile mücadele kapsamındaki süreçte belediyemizin yardımları oluk oluk aktı, biz de bunları ilgili komşularımıza dağıttık. Vatandaşlarımıza can suyu oldu. Bundan 22 yıl önce Muhtarlık görevine seçildiğimizde çok zor dönemler geçirmiştik. Hamdolsun bugün devletimiz tüm kurumlarıyla milletimizin yanında.

Sizinle beraber olmak, sizinle Tokat’ı inşa etmek bizim için bir onurdur. Bizler de bu hizmetlerinize karşılık hem Tokat halkı adına hem de Tokat Muhtarlarımız adına sizlere plaket takdim etmek istedik. Bu vesileyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı, Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı kutluyoruz. Allah hayırlara vesile eylesin” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ise, bu süreçteki tek üzüntülerinin mahalle toplantıları yapamamak, halkla buluşamamak olduğunu söyledi.

Başkan Eroğlu yaptığı açıklamada; “Özellikle iki ayı aşkın zamandır farklı gündemle birlikteyiz ve bizler de farklı çalışmalara birlikte imza atıyoruz. Mart ayında başlayıp bugüne kadar devam eden Korona virüsle alakalı şehrimizde her birimiz hem bireysel olarak hem toplumsal olarak mücadelemizi verdik. Bu süreçten ülkemiz alnının akıyla çıktı. Herkes kurallara riayet etti ve bu süreci çok daha düşük seviyelerde atlattık. Şehrimiz anlamında Tokat çok büyük sıkıntılar yaşamadı ama çok az sayıda bir vefatımız oldu. Vakaların sıfırlandığı, pandeminin olmadığı bir sürece doğru gidiyoruz.  Bu süreçte kurumlara düşen görevler nelerse bizler bunları gerçekleştirdik.

Bizler millet olarak hep bir ve beraber olduk. İnsanlarımız sofrasındaki ekmeğini komşusuyla paylaştı ve bu süreç yardımlaşarak bugünlere geldi. Belediye olarak bizler de elimizden geldiğince vatandaşımızın yanında olduk. Tek üzüntümüz, halkımızla buluşamamak, hemhal olamamak, mahalle toplantılarımızı gerçekleştirememek oldu. İnşallah bu süreç bittiğinde yeniden çalışmalarımıza ve mahalle buluşmalarımıza devam edeceğiz, biraz daha sabır gerekiyor.

Rabbim Ramazan Bayramına hepimizi kavuştursun. Böylesine güzel bir plaket için başta Dernek Başkanı olmak üzere tüm Muhtarlarımıza teşekkür eder, görevlerinizde kolaylıklar dilerim” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.