Dolar 34,2890
Euro 37,2177
Altın 2.989,60
BİST 8.965,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Hastanesi’nde Yoğunluk Sorunu

Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Hastanesi’nde Yoğunluk Sorunu
23 Eylül 2024 11:17 | Son Güncellenme: 23 Eylül 2024 11:23
174

HABERMAX. Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Hastanesi, son dönemde artan hasta yoğunluğuyla dikkat çekiyor. Vatandaşlar, hastaneye geldiklerinde uzun süreler sıra beklemek zorunda kalıyor, bu da ciddi bir sıkıntı haline gelmiş durumda. Özellikle polikliniklerdeki yoğunluk, hastaların sabrını zorluyor.

İsim vermek istemeyen bir hasta, hastanenin büyüdüğünü kabul etmesine rağmen hasta sayısındaki artışa dikkat çekiyor. “Eskiden hastanelerimiz yetersizdi ama bu kadar hasta yoktu,” diyor. O dönemlerde kuyruklar olsa da, insanların rahat bir şekilde koltuklarda oturup televizyon izleyerek beklediklerini hatırlatıyor.

Hastane çevresindeki otopark sorunu da vatandaşların en büyük şikayetlerinden biri. Birçok kişi, park yeri bulmakta zorluk çekiyor ve bazen 2 kilometre uzakta araç park etmek zorunda kaldıklarını ifade ediyor. Bu durum, hastaların hastaneye ulaşımını ve acil durumlarda hızlı müdahale edilmesini zorlaştırıyor.

Hastanenin kapasitesi yeterli olsa da, artan hasta sayısının yönetilmesi gerektiği konusunda hem hasta hem de sağlık çalışanları arasında bir görüş birliği var. Bu sorun, sağlık hizmetlerinin kalitesi ve hasta memnuniyetini etkileyen önemli bir mesele olarak öne çıkıyor. Yetkililerin, bu yoğunluğu azaltmak için çözüm arayışına girmesi bekleniyor.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.