Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
30°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

TOKAT İŞADAMLARI ÖDÜL GECESİ DEDEMAN OTEL’DE SAHİPLERİNİ BULDU

TOKAT İŞADAMLARI ÖDÜL GECESİ DEDEMAN OTEL’DE SAHİPLERİNİ BULDU
17 Kasım 2018 10:15 | Son Güncellenme: 23 Aralık 2018 00:31
544

Tokat Gündem Gazetesi’nin organizesiyle gelenekselleşen 18. Tokat Enler Ödül Töreni’nde ödüller sahiplerini buldu

Tokat Enleri Ödül Töreni 3 Kasım Cumartesi akşamı Tokat Dedeman Otel’de yapıldı. Bu seneki ödüller Dimes firmasının kurucusu Mustafa Vasfi Diren adına verildi.  Bir ay önce başlatılan anketler ve toplantılar sonucu belirlenen isimlere gecede Tokat’ın Enleri ödülleri verildi.

 

 

 

 

 

 

Televizyon ve sunucu Sevdamız Tokat program yapımcısı Turhan Çakır yaptığı konuşmasında salonda bulunanlar tarafında alkış yağmuruna tutuldu, Çakır Atatürk’ün kadınlarımıza tanıdığı hakları bazı çevreler yok etmeye çalışıyor buna müsaade etmeyeceğiz diyerek ten etkili bir konuşma yaptı,  Yöresel lezzetlerin ikram edildiği kokteyl ile başlayan program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam etti.Ä°lgili resimGeceyi Seyhan Güler ve Mahmut Hasgül birlikte sundular. Program Ekin Tv de canlı olarak yayınladı.

Tokat’ın Enleri ödül töreninde konuşan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu “Tokat kelimelerle ifade edilmez. Birçok şey deriz; Akzambaklar şehri deriz, Şehitler diyarı deriz. Anadolu’nun mayası deriz. Böylesine güzel bir yer iliyle ilçeleriyle. Bizleri her yerde iftiharla temsil ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Tokat’ımızdan çok başarılı insanlar çıktı” dedi.

Mustafa Vasfi Diren diyerek Diren ailesine teşekkür eden Eroğlu, “İçimizden daha nice iş adamları, spor adamları, sanat insanları daha nice başarılı insanlar çıkarmayı da nasip etsin. Allah hepimizi ülkesine vatanına hizmet eden insanlardan nasip eylesin. Bu topraklarda birlikte yaşamayı ve kıyamete kadar da var olmayı nasip etsin. Bana da bu ödülü layık gördükleri için bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.aralarında Canerenler Arsa Ofisi ve Tempo TV Yönetim kurulu Başkanı Mehmet Yiğit’te ilk Ödül alanların arasına girdi, Yiiğit yaptığı kısa selamla konuşmasında çok mutlu olduğunu beni bu ödüle laik gören değerli Tokat’lı iş insanlarına çok teşekkür ediyorum, dedi Yiğit konuşmasında bu ödül gecesinde beni yalnız bırakmayan çok değerli yozgat Aydıncık Çekerek ve Zile dernek yöneticileri aramızda’lar hepsine selamlarımı sunuyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler de konuşmasında öncelikle belediye başkanlığı makamını kendilerine layık gören Cumhurbaşkanı başta olmak üzere halka teşekkür ederken ödüle layık gören jüriye de teşekkürlerini iletti. Aziz milleti hizmet ettiklerini için bu ödüle layık görüldüklerini ifade eden Başkan Bekler, “Asıl olan millettir. Turhal’ı sevmek bir sevdadır. Bu sevda türküsünü birlikte söyleyelim dediğimde bizlerle birlikte yol arkadaşlığı yapan tüm Turhallı hemşerilerime armağan ediyorum” dedi.İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Gökçe ise Mustafa Vasfi Diren’e rahmet dileyerek bir anısını paylaştı. Gökçe “Yaşım 17 Başçiftlik Meydanında siyasi parti mitingleri vardı. Rahmetli Ömer Dedeoğlu ile birlikte propaganda için gelmişlerdi. Mikrofonu Mustafa Vasfi Diren aldı ve dedi ki; “Ben bu toprağın ürettiklerini ülkem için katma değere dönüştüreceğim.” Demişti. Ben ondan ilham aldım. Belki de o zaman siyaset bize bulaştı. Bu kulvarda devam ettik. 32 yaşımızda belediye başkanı olduk, Tokat Belediyesinde 2 buçuk yıl zabıta müdürlüğü,2 buçuk yıl belediye başkan yardımcılığı, arkasından da belediye başkanlarımızın yaptığı hizmetleri köylere ulaştırmak için gayret sarf ediyoruz. Bize bu yolda yardımcı olan herkese, çalıştığım 4 valimize teşekkür ederim. Bu ödülü önce bize destek verenlere sonra da arkamızda dağ gibi duran ailemize ve çocuklarımıza armağan etmek istiyorum” diye konuştu.

Tokatlı Sanatçılar Sevda Gül ve Murat Akkaya’nın seslendiği güzel türküler ile programda dinleyiciler keyifli vakit geçirdi. Günün anısına çekilen fotoğrafın ardından gece son buldu.

Kaynak: Tokat Gündemi

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.