Dolar 32,2148
Euro 34,7789
Altın 2.422,48
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

THOMSON INVESTMENT TÜRKİYE’DE GELECEĞE YÖNELİK YATIRIMLARINI AÇIKLIYOR

THOMSON INVESTMENT TÜRKİYE’DE GELECEĞE YÖNELİK YATIRIMLARINI AÇIKLIYOR
24 Ekim 2023 20:32
164

HABERMAX.Thomson Investment, Türkiye’deki faaliyetlerine güçlü bir şekilde devam ediyor ve büyüme hedeflerine odaklanıyor. David Kohen liderliğindeki şirket, Türkiye’deki ekonomik ve toplumsal etkisini artırmak için adımlar atmaya devam ediyor.

David Kohen, şunları dile getirdi: “Türkiye’de elde ettiğimiz başarıları daha da büyütmek istiyoruz. Thomson Investment olarak, Türkiye’nin ekonomik büyümesine ve toplumun refahına olan taahhüdümüzü sürdürme kararlılığını koruyoruz. Türk halkı ile birlikte çalışarak daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz.”

David Kohen, geleceğe dair şu açıklamalarda bulundu: “Türkiye, dinamik ekonomisi, zengin kültürel mirası ve büyüme potansiyeli ile büyüleyici bir ülke. Thomson Investment olarak Türkiye’de geleceğe yönelik büyük bir potansiyel görüyoruz ve bu ülkenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlama taahhüdümüzü daha da derinleştiriyoruz.”

Kohen, Türkiye’deki yatırım stratejilerini de paylaştı: “Gelecekteki yatırımlarımızı, Türkiye’nin tarım sektörünü desteklemek, sağlık hizmetlerini geliştirmek ve yerel iş dünyasını desteklemek amacıyla şekillendireceğiz. Bu, hem Türk tüketicilere daha fazla fırsat sunmayı hem de yerel ekonomiye katkıda bulunmayı hedefleyen bir yaklaşımın bir parçasıdır.”

Kohen, “Thomson Investment olarak iş yapış tarzımızı sosyal sorumluluk ilkeleriyle bütünleştiriyoruz. Türkiye’deki yatırımlarımız, eğitim, sağlık, çevre ve toplumun diğer önemli alanlarına odaklanarak, topluma fayda sağlama taahhüdümüzün bir yansımasıdır. Türkiye’deki yerel topluluklarla işbirliği içinde olacak ve Türk toplumu için olumlu bir etki yaratmayı hedefleyeceğiz.” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.