Dolar 32,2625
Euro 34,7230
Altın 2.399,81
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C

Terra Pizza FutureOf Cloud & AI Awards’ta TerraCloud Dönüşüm Projesi ile Ödül Kazandı

Terra Pizza FutureOf Cloud & AI Awards’ta TerraCloud Dönüşüm Projesi ile Ödül Kazandı
11 Kasım 2023 13:50
153

HABERMAX.Terra Pizza, CXO Medya tarafından gerçekleştirilen FutureOf Consultancy’nin düzenlediği FutureOf Cloud & AI Awards ödül töreninde, “Best Cloud Transformation Project” kategorisinde TerraCloud Dönüşüm Projesi ile ödülün sahibi oldu.

Türkiye’nin en geniş kapsamlı Bulut ve Yapay Zeka Zirvesi olan FutureOf Consultancy Cloud&AI 2 Kasım 2023 tarihinde The Bosphorus İstanbul’da düzenlendi. Teknoloji dünyasının liderleri bir araya gelerek, bulut ve yapay zeka stratejileri hakkında söyleşiler gerçekleştirdiler. FutureOf Cloud & AI ödül töreninde CIO’lar, akademisyenler ve sektörün fikir liderlerinden oluşan jüri üyeleri bulut projelerini değerlendirdi. Sektörlerinde öne çıkan başarılı firmaların en iyi bulut projeleri 2023 Future of Cloud Awards’ta ödül almaya hak kazandı.

Lider zincir pizza markası olarak sektörde iddialı bir konumda bulunan Terra Pizza, 6 kategoride yapılan yarışmada TerraCloud Dönüşüm projesi ile ödülün sahibi oldu.

Terra Pizza, TerraCloud projesiyle yüzde 99.5 başarı oranı ile sürdürülebilir iş sürekliliği sağlarken, alt yapı olarak Gold serisi SSD ve CPU modelleriyle sistem performansında belirgin bir artış sağlıyor. Bu yeni altyapı, hızla yeni sanal makinelerin oluşturulmasına ve mevcut konfigürasyonların esnek bir şekilde revize edilebilir hale getirilmesine imkan sunuyor. Terra Pizza’nın geliştirmiş olduğu bu proje ile sistem şeffaflığı ve izlenebilirliği artarak iş süreçlerini daha verimli hale getiriyor. Aynı zamanda 7/24 sistem izlenebilirliği sağlanarak riskler daha minimal hale geliyor.

TerraCloud projesi sonucunda, Terra Pizza şubelerine ve franchisee’larına daha iyi hizmet sunarak memnuniyetini yükseltiyor ve teknolojik altyapı ile yatırımcılarını güçlendiriyor. Bu proje ile markanın rekabetçi pozisyonunu pekiştirmesi ve gelecekteki büyüme hedeflerine hazır hale gelmesi bekleniyor. Cloud tabanlı teknolojilere yatırım yaparak büyümesini sürdüren Terra Pizza, iş sürekliliği ve verimlilik kapsamında öne geçiyor.

Ödül hakkında açıklama yapan Terra Pizza Dijital Dönüşüm ve Bilgi İşlem Direktörü Nigar Ünlü, “25 yılı aşkın tecrübemiz ile Türkiye’de pizza sektörünün gelişimine büyük katkı sağladık. Bugün Terra Pizza olarak 40’tan fazla ilde 150’den fazla şubemiz ile AVM’de lider marka olarak sektörde oldukça tecrübeli ve güçlüyüz. Tüketicinin ihtiyaçlarına göre sürekli olarak gelişim sürecimizi sürdürüyoruz. TerraCloud Dönüşüm Projemiz ile hem franchisee’larımıza hem de müşterilerimize daha iyi hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Yönetim kadromuzun vizyonu ve desteği, ekibimizin emekleri ile kazandığımız ödülden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.’’ dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.