Dolar 32,4768
Euro 34,9560
Altın 2.436,58
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

TDP Gençlik Kolları Başkanı Kenan Urgun’dan 19 Mayıs kutlama mesajı

TDP Gençlik Kolları Başkanı Kenan Urgun’dan 19 Mayıs kutlama mesajı
19 Mayıs 2022 09:53 | Son Güncellenme: 19 Mayıs 2022 10:38
389
HABERMAX.Türkiye Değişim Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Kenan Urgun, 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolaysıyla bir kutlama mesajı yayınladığı mesajda “Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk’ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol…”
TDP Gençlik Kolları Başkanı Kenan Urgun. Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimizin bağımsızlığı ve kurtuluşu için Samsun’a çıkarak aziz milletimizin birlik ve beraberliğinden aldığı güçle, büyük mücadeleyi başlattığı 19 Mayıs 1919 tarihinin Türk milleti için unutulmaz bir tarih olmasını sağlamış ve bu tarih, milletimizin kaderini değiştiren, insanımız için umut dolu bir başlangıcı, Türk Ulusu’nu aydınlığa kavuşturan ve Cumhuriyet’le buluşturan bir dönüm noktası olmuştur.
Bu anlamlı günün, Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk Gençliğine bayram olarak armağan edilmiş olması da ayrı bir önem taşımaktadır. Zira, bugünle yarın arasındaki köprü olan gençliğimiz aydınlık yarınlarımızın teminatıdır. Milletimizin istikbali ve umudu, gençlerimizin omuzlarında.
Bu duygu ve düşüncelerle, bu anlamlı günün yıl dönümünde, başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ile Kurtuluş Savaşı kahramanları şehit ve gazilerimizi şükranla ve minnetle anıyor, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.