Dolar 32,5111
Euro 34,9332
Altın 2.434,20
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Susurluklu Kadınların Ömür Üreten Kadınlar Gelişim Atölyelerinde Yeni Yıl Hazırlıkları Başladı”

Susurluklu Kadınların Ömür Üreten Kadınlar Gelişim Atölyelerinde Yeni Yıl Hazırlıkları Başladı”
13 Aralık 2023 11:57
168

HABERMAX.Susurluk – Ömür Üreten Kadınlar Gelişim Atölyeleri, yerli ve milli ürünlere olan değeri vurgulayarak üretimlerine devam ediyor. Susurluklu kadınlar, birbirinden özgün tasarımlarla dolu atölyelerinde, Aralık ayının başlamasıyla birlikte yeni yıl ruhuna merhaba diyor.

Atölye, yerel kadın girişimcilerin emeğiyle ortaya çıkan ürünlerin satışa sunulduğu bir platform olarak dikkat çekiyor. Özellikle yerli ve milli ürünlere verilen önem, atölyenin misyonunu güçlendiriyor. Susurluklu kadınlar, el emeği ürünleriyle hem geleneksel zanaatları yaşatmayı hem de ekonomik anlamda katkı sağlamayı hedefliyor.

Aralık ayı itibarıyla atölyede, özel tasarımlar ve yeni yıl temalı ürünlerin satışa sunulduğu belirtildi. Susurluk halkına ve çevre bölgelere hitap eden atölye, ürünlerin satın alınabileceği birçok seçenek sunuyor. İlgilenenler, atölyenin sosyal medya hesapları üzerinden ya da atölyeyi ziyaret ederek bu özel ürünleri edinebilirler.

Susurluklu kadınlar, Ömür Üreten Kadınlar Gelişim Atölyeleri aracılığıyla, kendi yeteneklerini ortaya koyarak ekonomik güçlerini artırmayı ve toplumlarına katkıda bulunmayı amaçlıyor. Atölyede üretilen ürünlerin, yerel kültür ve zanaatların yaşatılmasına olan katkısı, bölgedeki sosyal ve ekonomik dokuya olumlu yönde etki ediyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.