Dolar 32,4313
Euro 34,6241
Altın 2.382,13
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Susurluk Belediyesi mahalle ziyaretleri başladı

Susurluk Belediyesi mahalle ziyaretleri başladı
16 Ocak 2023 11:17 | Son Güncellenme: 16 Ocak 2023 11:24
191

HABERMAX.Balıkesir’in Susurluk ilçe Belediye’si; Belediye Burada etkinlikleri Yaylaçayır mahallesi ziyareti ile başladı. Ve vatandaştan büyük ilgi gördü.

13 Ocak 2023 Cuma günü Yaylaçayır Mahallesiyle, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney öncülüğünde başlayan proje; konu ile ilgili bütün müdürlük ekiplerinin bir mahalleye odaklanması şeklinde yürütülecek.

Başkan Nurettin Güney’in ifade ettiği gibi; bugüne kadar Belediye ekipleri bütün mallalere hizmet götürmekten hiç geri durmadı. Farklı zamanlarda Belediye ekiplerinin ayrı ayrı hizmet götürdüğü mahallelere şimdi bütün belediye olarak gelindiğini dile getiren Nurettin Güney, ‘Belediye Burada’ projesi kapsamında; Fen işleri, Temizlik İşleri, Park Bahçeler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürülükleri ile hem; varsa tespit edilen eksiklikler anında giderildiğini, hem de tüm mahalle halkının talep ve şikayetlerini dinlediklerini ifade ediyor.

Ayrıca; Nurettin Güney , muhtar tarafından tespit edilen 65 yaş üstü vatandaşları da evlerinde ziyaret ederek, Susurluk Belediyesi’nin tüm vatandaşların yanında olduğunu bir kez daha dile getirdir.
Belediye ekipleri; ‘Belediye Burada’ projesi kapsamında; tamir tadilat işlerinde, park bahçeler bakımında, temizlik işlerinde ve sosyal yardımlaşma konularında yerinde tespit çalışmalarına devam edecekler.

Ömür üreten kadınların da dahil olduğu projede, kadınlar el emeği göz nuru çalışmalarını birbirileriyle paylaşma imkanmı buldu.
Susurluk için çalışmaya devam edeceklerini ve yeni projelerini anlatan Nurettin GÜNEY; mahalle halkından tam not aldı.
Köylülerle yemek yiyen ve çay sohbetiyle görüş alışverişinde bulunan Susurluk Belediyesi yetkilileri; talepler doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi

 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.