Dolar 32,2307
Euro 35,1421
Altın 2.469,46
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 23°C

Sultanbeyli’de Yeniden Refah Hareketi: Ömer Urgun’un Belediye Başkanlığı Yolculuğu”

Sultanbeyli’de Yeniden Refah Hareketi: Ömer Urgun’un Belediye Başkanlığı Yolculuğu”
13 Şubat 2024 22:35 | Son Güncellenme: 13 Şubat 2024 22:46
234

HABERMAX. Sultanbeyli’de Yeniden Refah Partisi’nin belediye başkan aday adayı olan iş insanı ve ekonomist Ömer Urgun, 2024 yılı mahalli seçimlerine hazırlık sürecinde aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. “Yardım sever olarak tanınan Urgun, ilçedeki her sokakta ve mahallede halkla birebir temas halinde olmayı kendisine bir prensip edinmiş durumda.

Ömer Urgun’un çalışma temposu ve halkla buluşma çabaları, seçim sürecinde başarı çıtasını yükselterek ilerlemeyi hedefliyor. Günlük programının bir parçası olarak, günde sadece 2 saat uyuyarak geri kalan zamanını ilçedeki sakinlerle bir araya gelerek geçiriyor. Bu yaklaşımıyla, seçimlerde umutlu olduğunu ve halkın yeniden Refah Partisi’nin hizmetlerine olan özlemini ve desteğini arttırmayı hedeflediğini belirtiyor.

Milli Görüş belediyeciliğini Sultanbeyli’ye taşımayı amaçlayan Urgun, halkın belediyecilik anlayışını İstanbul ölçeğinde yeniden şekillendirmeyi hedefliyor. Yerelden başlayarak milli ve yerli değerlere dayalı hizmetleri ilçeye kazandırmak için çaba sarf ediyor.

Urgun, Sultanbeyli halkının kendisine duyduğu güven ve destekle, partisini yerel yönetimde iktidara taşımayı hedefliyor. Bu bağlamda, seçim öncesinde Sultanbeyli halkına bir mesaj göndererek, sandığa gitmelerini ve oy kullanmalarını önemle vurguluyor. Ona göre, sandık, demokratik bir mücadelenin bir parçasıdır ve herkesin oy kullanma hakkını kullanması gerekmektedir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.