Dolar 32,3237
Euro 35,0903
Altın 2.300,90
BİST 9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

STAR WARS EVRENİNDE GEÇEN DİZİ ‘STAR WARS: AHSOKA’,

STAR WARS EVRENİNDE GEÇEN DİZİ ‘STAR WARS: AHSOKA’,
9 Haziran 2023 22:57
135

HABERMAX.Birbirinden farklı ‘Star Wars’ içerikleriyle ölümsüz dünyanın derinliklerine izleyicileri davet eden Lucasfilm’in en yeni dizisi ‘Star Wars: Ahsoka’dan fragman yayınlandı. Rosario Dawson’ın başrolde olduğu dizi, 23 Ağustos’tan itibaren sadece Disney+’ta seyredilebilecek.

İSTANBUL, Türkiye (Haziran 2023)–Disney+, ‘The Mandalorian’ ile başlayan ‘Star Wars’ yolculuğuna yepyeni bir dizi ile devam etmeye hazırlanıyor. Lucasfilm imzalı ‘Star Wars: Ahsoka’, 23 Ağustos’tan itibaren izleyicilerle buluşacak.

İmparatorluğun düşüşünden sonra geçen ‘Star Wars: Ahsoka’, galaksiye yönelik çıkan bir tehdidi araştıran eski Jedi Şövalyesi Ahsoka Tano’yu konu alıyor.

Rosario Dawson’ın Ahsoka karakteriyle başrolde yer aldığı dizide Dawson’a Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson, Ivanna Sakhno, Diana Lee Inosanto, David Tennant, Lars Mikkelsen ve Eman Esfandi eşlik ediyor. Dave Filoni’nin kaleme aldığı ve yapımcıları arasında Jon Favreau’nun da yer aldığı ‘Star Wars: Ahsoka’, Star Wars evrenini sevenler ve bu dünyayı daha yakından tanımak isteyenler için aksiyonu yüksek keyifli bir seyirlik vaat ediyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.