Dolar 32,3786
Euro 34,7155
Altın 2.428,38
BİST 9.988,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

Star Tv’nin Dikkatleri Çeken Dizisi Çocuk’tan Haber Var

Star Tv’nin Dikkatleri Çeken Dizisi Çocuk’tan Haber Var
24 Ekim 2019 19:25
627

İlgiyle izlenen ve sevilen televizyon dizisi Çocuk, Pazartesi günleri seyirciyle buluşuyordu.

Şimdilerde sevilen dizi, yeni gününde ekranlara gelecek.
Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Merve Çağıran, Ceyda Ateş, Serhat Teoman’ın başrollerini paylaştığı başarılı dizinin, 29 Ekim tarihinden itibaren Salı gününde yayınlanmasına karar verildi.
Ali Kemal, yaptırdığı DNA testi ile gerçeklere bir adım daha yaklaşmıştır. Kardeşi Murat’ı Efe’nin öz babası zanneden Ali Kemal karakteri, öfkesiyle köşke korku salar.

Şule, Ali Kemal’den ayrılmamak için yaptığı kumpasların olumlu etkisini göremez. Yetimhanede büyüyen Hasan, yıllar önce ziyaretine gelen kadının köşkün hanımı Asiye olduğunun farkına varır. Böylelikle olayların iç yüzünü daha fazla araştırmaya başlar. Öz annesinin kim olduğunu merak eden ve aklını kurcalayan Hasan’ın, biyolojik annesinin kim olduğunu öğrenene kadar durmaya niyeti yoktur.

Büyük bir yalanın içinde olduğunu anlayan Ali Kemal, kendisi ve çok sevdiği oğlu Efe için bir seçim yapacaktır. Bu hikayenin tek masumu olan oğlu Efe için ya susacak, ya da bütün dengenin değiştiği yeni bir hikaye yazacaktır.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.