Dolar 32,3446
Euro 34,8046
Altın 2.387,57
BİST 10.221,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

SOSYAL DESTEK İSTANBULKART’IN KULLANIM ALANI EŞYA YARDIMI İLE GENİŞLİYOR

SOSYAL DESTEK İSTANBULKART’IN KULLANIM ALANI EŞYA YARDIMI İLE GENİŞLİYOR
12 Ekim 2020 20:36
1.001

AHA.İBB’nin ihtiyaç sahibi vatandaşların yaşam standartlarını artırmak amacıyla hayata geçirdiği, “Sosyal Destek İstanbulkart”ın kullanım alanı daha da genişliyor. Büyük market zincirlerinde kullanılan kart, artık ihtiyaç sahiplerine eşya yardımının tedarikinde de kullanılabilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlatılan, “Sosyal Destek İstanbulkart” projesinin kullanım alanı daha da genişliyor. Alışveriş yapılan yerlere, nakit para veya kupon yerine elektronik kontörle yapılan ödemeler “Sosyal Destek İstanbulkart” ile ödenmeye başlanmıştı.

-ŞEFFAFLIK İLKESİ-
İBB Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün hayata geçirdiği proje bundan sonra, ihtiyaç sahibi ailelerine eşya yardımı için de kullanılabilecek. Sosyal yardımdan faydalanan vatandaşlara yapılan eşya katkıların tedarikinin daha şeffaf bir şekilde karşılanabilmesi için İBB, İstanbul Sosyal Kart’a yüklenecek eşya alım haklarının tüm firmaların katılımı ile sağlanabilir olması için bir ilan yayınladı.

-BİR YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK-
İBB’nin eşya tedarikinde bulunacak şirketler ile 30 Eylül 2021’e kadar geçerli olacak sözleşmede, “İstanbul il sınırları dâhilinde yaygın bir şekilde hizmet veren, mağazalarında alışveriş yaptırmayı kabul eden” maddesi de yer alıyor.

Sosyal Destek İstanbulkartlarının kullanım esas ve usulleri ile Sosyal Destek İstanbulkart ile yapılan kullanımların bedellerinin ödenmesine dair eşya grubuna yönelik sözleşme ilan metnini indirmek için tıklayınız.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.