Dolar 32,1935
Euro 34,9637
Altın 2.513,94
BİST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

SORGUN BELEDİYESİ ENGELLİLERE 16 AKÜLÜ ARAÇ HEDİYE ETTİ

SORGUN BELEDİYESİ ENGELLİLERE 16 AKÜLÜ ARAÇ HEDİYE ETTİ
17 Şubat 2020 21:58 | Son Güncellenme: 17 Şubat 2020 22:00
457

AHA.Engellilere 16 Akülü Araç verildi Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci’nin girişimleri ile yürüme engelli kişiler için Hollanda’daki Türk Federasyonu’na bağlı Soest Ülkü Ocakları tarafından gönderilen 16 akülü engelli aracı, Sorgun Engelliler Umut Derneği ve Spor Kulübü’ne verildi.

Hollanda Türk Federasyonu’nca gönderilen 16 akülü engelli aracı, törenle Sorgun Engelliler Umut Derneği ve Spor Kulübü’ne verildiği törene Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, Hollanda Türk Federasyonu’na bağlı Soest Ülkü Ocakları Teşkilat Başkanı Baki Emektar, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yusuf Zafer Kutlusoy, İl Genel Meclis Üyeleri Osman Yeşil ve Muaz Ağan, ilçe Ülkü Ocakları Başkanı Abdulsamet Açıkgöz, Sorgun Engelliler Umut Derneği ve Spor Kulübü yöneticileri katıldı.

Tören sırasında konuşan Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, engelliler için akülü sandalye gönderen Hollanda Türk Federasyonu’na teşekkür ederek, “Yurt dışına giden ancak vatanını ve vatandaşını unutmayan kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Ricamızı kırmayıp ilçemizde ki engelli kardeşlerimiz için 16 adet akülü engelli aracı yolladılar nakliyesini de biz üstlendik çorbada tuzumuz olsun istedik hem aracı olarak hem de ulaşım problemini çözerek engelli kardeşlerimizin hayatlarını daha kolay hale getirmeyi hedefledik. Engelli vatandaşlarımızın sorunları, yalnızca kendilerinin değil, ailelerinin, çevrenin, toplumun, yerel yönetimlerin kısacası tüm insanların ortak sorunudur, ortak sorumluluğudur. 3 Aralık Dünya Engelliler farkındalık gününe denk getirerek yüzlerinde bir tebessüm olmak mutluluk verici bu akülü araçlar sayesine kendi ihtiyaçlarını rahatlıkla görebileceklerdir. Bu vesile ile 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde tüm dünyada farkındalık yaratılmasını diliyor, engelli vatandaşlarımızı bir kez daha sevgiyle kucaklıyorum” dedi.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.