Dolar 32,3762
Euro 34,7786
Altın 2.394,49
BİST 10.238,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Son Kale Haymana, Şifalı Termal Suyu, sabunu ve yöresel ürünleriyle Altınköy’de

Son Kale Haymana, Şifalı Termal Suyu, sabunu ve yöresel ürünleriyle Altınköy’de
20 Şubat 2021 22:55
789

AHA.Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın davetiyle Altınköy Açık Hava Müzesi’nde misafir olan ilçe belediyeleri arasında Haymana’da yerini aldı. Haymana Belediyesi’nin tanıtım standının açılışını, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, AK Parti Haymana İlçe Başkanı İsmail Can ile Haymana ve Mamak Belediye Meclis üyeleri gerçekleştirdi. Haymana Belediyesi standı 15 Kasım Pazar akşamına kadar ziyaretçilere açık olacak.
Balcı “Şifanın adresi Haymana”

Altınköy’e konuk olan her ilçe belediyesinin Altınköy’e değer kattığını söyleyen Başkan Asım Balcı “Haymana dünyaca ünlü, çok önemli bir kaynağa sahip. Haymana’nın şifalı suları çok değerli bir sağlıkkaynağı. Altınköyümüze hem renk hem de sağlık kattılar. Haymana’yı yakından tanımak isteyen herkesi, Altınköy Açık Hava Müzesi’ni ziyaret etmeye bekliyoruz” ifadelerini kullandı.Turgut “Hem Altınköy’e hem de Haymana’ya bekliyoruz”

Dünyanın tescilli en iyi termal suyuna sahip ve Milli Mücale’de Son Kale olan Haymana’yı Altınköy’de tanıtmaktan memnun olduklarını belirten Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut “Altınköy Açık Hava Köy müzesi Ankara’mızın en güzel yerlerinden biri. Bizler de Asım Balcı başkanımızın davetiyle standımızı açtık. Pazar akşamına kadar Milli Mücadele’nin Son Kalesi Haymana’mızın dünyanın tescilli en iyi termal suyu olmak üzere sabunumuzu, sucuğumuzu ve diğer yöresel ürünlerimizi Ankaralı ve Altındağlı hemşehrilerimize tanıtacağız. Tüm Ankaralıları Altınköy’e ve Haymanamıza bekliyoruz. Bize bu imkânı sağlayan Altındağ Belediye Başkanımız Sayın Asım Balcı’ya ve Altındağ Belediyesi’ne şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, kurdele kesiminin ardından standı gezen Başkan Balcı’ya Haymana Termal Suyunun tescil belgesini gösterip, bilgi verdi.

Haymana standında belediyenin yanı sıra Haymana Halk Eğitim Merkezi, Hayme Ana Sabun kooperatifi, Ürofiz Termal Otel ve Can Tavukçuluk da yer alıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.