Dolar 32,2754
Euro 34,7730
Altın 2.412,93
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C

Sokaktaki Tesettürlü Kadından Tam Destek: ‘AKP’nin Seçim Kaybı Ekonomi Görmüyor Musunuz? Halimizi Bir Kenara Oturup Çay İçemiyoruz’ Dedi”

Sokaktaki Tesettürlü Kadından Tam Destek: ‘AKP’nin Seçim Kaybı Ekonomi Görmüyor Musunuz? Halimizi Bir Kenara Oturup Çay İçemiyoruz’ Dedi”
20 Nisan 2024 14:56
137

HABERMAX. Türkiye’de son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılar ve AKP’nin seçim kayıpları sokaktaki vatandaşların da gündemini oluşturuyor. Bir tesettürlü kadın, yaşadığı ekonomik zorlukları ve memnuniyetsizliği dile getirerek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na olan desteklerini ifade etti.

Kadının açıklamalarında öne çıkan noktalar şu şekilde:

🔹 **Ekonomik Zorluklar:** Tesettürlü kadın, AKP’nin seçim kaybının arkasındaki sebeplerden birinin ekonomik zorluklar olduğunu belirterek, sokaktaki vatandaşların yaşadığı sıkıntıları dile getirdi.

🔹 **Çay İçememe Durumu:** Kadın, ekonomik sıkıntıların kendilerini çay içmeye bile engel olduğunu ifade ederek, bu durumun vatandaşların yaşam standartlarını olumsuz etkilediğini vurguladı.

🔹 **Ekrem İmamoğlu’na Destek:** Tesettürlü kadın, yaşanan ekonomik sıkıntıların çözümü için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yönetimine olan güvenlerini dile getirerek, İmamoğlu’nun başa gelmesi gerektiğini ifade etti.

Bu açıklamalar, Türkiye’deki ekonomik ve siyasi gelişmelerin sokaktaki vatandaşlar üzerindeki etkisini göstermesi açısından önemlidir. Ekonomik sıkıntılar ve seçim sonuçları gibi konular, vatandaşların günlük yaşamlarını doğrudan etkilemekte ve siyasi tercihlerini şekillendirmektedir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.