Dolar 32,4582
Euro 34,9028
Altın 2.437,03
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Sivas’ta Millet Bahçesi konserle açıldı

Sivas’ta Millet Bahçesi konserle açıldı
10 Temmuz 2021 10:08 | Son Güncellenme: 10 Temmuz 2021 10:09
336

AHA.Sivas Belediyesipandemi nedeniyle ara verdiği yaz konserleri yeni normalleşme dönemiyle birlikte yeniden başladı. Açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın VKS üzerinden yaptığı Millet Bahçesinde ilkyaz konseri verildi. Etkinlik müzikseverlerden tam not aldı.

Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen yaz konserleri yeniden başladı. Yerel sanatçıların desteklenmesi amacıyla Belediyemiz tarafından başlatılan mini konserlerin ilki Millet Bahçesinde vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin ve Başkan Yardımcımız Ahmet Duman’ın katıldığı mini yaz konserinde Türk Halk Müziği sanatçısı Hasan Göktaş sahne aldı. Programda türküler söylendi, halaylar çekildi. Vatandaşlar uzun bir aradan sonra gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.
Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin; “Malumunuz hepimiz dünyada olduğu gibi ülkemizde ve şehrimizde de son 15 aydır farklı bir süreci yaşıyoruz. Milletimizin desteğiyle normalleşmeye sürecine girdik ve bu süreci de korumaya özen göstereceğimizi biliyorum. Tabi sosyal ve kültürel programlarımızı devam ettirebilmemiz için açık havada etkinlik yapmaya özen gösteriyoruz. Bu noktada maske ve mesafe kurallarına dikkat etmemiz gerekiyor. Pandemi döneminin başından sonuna kadar Sivaslı hemşehrilerimiz bu konuya dikkat ettiler. Bu süreçte herkes üstüne düşen görevi layığıyla yerine getirdi. Bu yüzden öncelikle ben hemşehrilerime teşekkür etmek istiyorum.” dedi.“Biz belediyemiz olarak her alanda milletimize hizmet etmekle görevliyiz. Sosyal ve kültürel programlarımız noktasında da Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz konserlerimiz ve kültürel etkinliklerimize devam edeceğiz. İlkini de bugün Millet Bahçemizde başlatmış olduk” diyen Başkan Bilgin, “Bundan sonra da süreç güzel bir şekilde devam ederse her hafta Cumartesi günleri Millet Bahçemizde yerel sanatçılarımızın katkılarıyla 14 aydır yaşadığımız süreci telafi etmek üzere mini konser programları yapacağız. Sosyal mesafe ve maske kurallarına uyduğumuz takdirde inşallah bu programlarımız bir daha kesintiye uğramadan devam edecektir. ifadelerini kullandı.
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.