Dolar 34,0821
Euro 38,0427
Altın 2.836,59
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C

Sivas’ın Yerel Sanatçıları Büyük Bir Kazaya Karıştı: Ünal Taşlık’tan Geçmiş Olsun Mesajı

Sivas’ın Yerel Sanatçıları Büyük Bir Kazaya Karıştı: Ünal Taşlık’tan Geçmiş Olsun Mesajı
2 Eylül 2024 22:14 | Son Güncellenme: 4 Eylül 2024 19:29
342

HABERMAX. Sivas, 2 Eylül 2024– Sivas’ın yerel sanatçıları, geçtiğimiz günlerde Ankara otoyolunda büyük bir kaza geçirdi. Sivaslı Sanatçılar Birliği Genel Başkanı Ünal Taşlık, sosyal medya üzerinden kaza geçiren sanatçılara geçmiş olsun dileklerini iletti.Bir 1 kişi ve araba görseli olabilir

Kazaya Karışan Sanatçılar ve Durumları

Kaza, Sivas’ta bir program sonrası dönüş yolunda meydana geldi. Kazada yer alan sanatçılar şu şekilde:

Başkan Halil Özdemir: Kaza sırasında başında dikişler atıldı. Sağlık durumu hakkında detaylı bilgi verilmedi.
Sanatçı Fatma Aktaş: Başında dikişler ve kol kırıkları yaşadı. Sağlığına ilişkin daha fazla bilgi paylaşılmadı.
Sunucu Ecevit Yavuz: Başında dikişlerle tedavi edildi. Yaralarının durumu hakkında daha fazla bilgi bulunmuyor.
Sanatçı Arif Köse: Kaza esnasında yaralandı ancak sağlık durumu hakkında ayrıntılı bilgi verilmedi.

Ünsal Taşlık’tan Geçmiş Olsun Mesajı

Sivaslı Sanatçılar Birliği Genel Başkanı Ünal Taşlık, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Başkanımız Halil Özdemir, sanatçı Fatma Aktaş, sunucu Ecevit Yavuz ve sanatçı Arif Köse’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kazanın ardından sağlık durumları hakkında endişeliyiz. Halil Özdemir ve Fatma Aktaş’ın başında dikişler atıldı ve kol kırıkları yaşandı. Ecevit Yavuz’un başında dikişler var. Rabbim cümlesine acil şifalar versin. Lütfen uykusuz yola çıkmayın, bir saniyelik uyku hayatınıza mal olabilir” dedi.

Güvenlik Uyarısı

Taşlık, kazanın ardından yapılan açıklamada, yol güvenliği ve uykusuzluk konularına dikkat çekerek, “Bir saniyelik uyku, hayatınıza mal olabilir. Bu tür kazaların önüne geçmek için uykusuz yola çıkmamaya özen gösterelim” şeklinde uyarıda bulundu.

Dernek Yönetiminden Geçmiş Olsun Mesajı

Sivaslı Sanatçılar Birliği’nin yönetimi de, kazadan etkilenen sanatçılara geçmiş olsun dileklerini ileterek, sağlık durumlarının iyileşmesini temenni ettiklerini belirtti. Dernek yönetimi, sanatçıların en kısa sürede sağlığına kavuşmasını ve tekrar aralarına dönmelerini umut ettiklerini ifade etti.

Kazanın ardından sanatçılar ve aileleri için destek ve dua beklenirken, olayla ilgili daha fazla bilginin yetkililer tarafından paylaşılması bekleniyor.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.