Dolar 32,2781
Euro 35,0348
Altın 2.472,91
BİST 10.531,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Sivas sivil toplum kuruluşları İBB’ye sürpriz ziyaret gerçekleştirdi

Sivas sivil toplum kuruluşları İBB’ye sürpriz ziyaret gerçekleştirdi
5 Eylül 2020 12:43 | Son Güncellenme: 5 Eylül 2020 14:24
891

AHA.Geçtiğimiz günlerde Sivas sivil toplum kuruluşları İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Can Akın Çağlar ile bir araya geldi yapılan görüşmeler’de Sivas yöre halkının sorunları ele alınırken, İstanbul’un yerel yönetim hizmetlerine ilişkin de fikir alışverişi gerçekleştirildi. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen buluşma ile birçok sorunun çözümü noktasında, iş birliğinin önemi vurgulandı.

Programda Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Han, İBB Şehir Hatları Yönetim Kurulu Başkan Vekili. Cafer Aktürk,Beşiktaş Belediyesi İştiraki Beltaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve İBB Meclis Üyesi. İnan Güney, ve Sivas yöresi STK Başkan ve Temsilcileri;Sivas İmranlı Dernekler Federasyon Kurucu Başkanı Süleyman Arıkkan,Divriği Kültür Derneği Başkan Vekili Sibel Güler, Gürlevik Dernekler Federasyonu Başkanı Metin Yarım, Hafik Dernekler Federasyonu Başkanı İbrahim Şahin, Suşehri Kültür Derneği Başkanı Erdem Bayraklı, Şarkkışla Kültür Derneği Başkanı Erol Yıldırım, Gemerek Derneği Başkan Vekili Nurettin Sağırkaya, Akıncılar Kültür Derneği Başkanı Necati Us, Gürün kültür Vakfı Başkanı İbrahim Kala, İstanbul Sivas Dernek Federasyonu Başkan yardımcısı Turgay Şimşek, Sivas Derneği Genel Merkezi Genel Başkanı Hanifi Toptaş, Sivas Derneği Genel Merkezi Genel Başkan Vekili Hakan Peker, Suşehri Derneği Başkan Yardımcısı Yavuz Aral, hemşerileri olan İBB Genel Sekreteri Sn. Can Akın Çağlar’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.


Görüşmede Sivas yöre halkının sorunları ele alınırken, İstanbul’un yerel yönetim hizmetlerine ilişkin de fikir alışverişi gerçekleştirildi. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen buluşma ile birçok sorunun çözümü noktasında, iş birliğinin önemi vurgulandı.
İlişkilerin daha da güçlendirilmesi ve ortak bir diyalog zemininin oluşturulması amacıyla, buluşmaların belirli zaman aralıklarıyla tekrar edilmesi planlandı. Bu amaçla, Sn. Süleyman Arıkkan sözcü ve program koordinatörü olarak seçildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Can Akın Çağlar’a ve şahsının nezdinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Sivas Sivil Toplum Kuruluşları

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.