Dolar 32,4118
Euro 34,8308
Altın 2.431,96
BİST 9.987,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

SİVAS BELEDİYESİN’DE TOPLU SÖZLEŞME SEVİNCİ YAŞANDI

SİVAS BELEDİYESİN’DE TOPLU SÖZLEŞME SEVİNCİ YAŞANDI
6 Şubat 2022 17:10
303
HABERMAX.Belediyemiz ve Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi sonrası Belediye binası önünde toplanan Özbelsan AŞ personelleri, Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin’i alkışlarla karşıladı. Toplu iş sözleşmesinin yüzlerini güldürdüğünü ifade eden çalışanlar, Başkanımız Bilgin’e teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.
Günün erken saatlerinde Belediyemiz önünde toplanan Özbelsan AŞ personelleri, Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin’i kapıda alkışlarla karşıladı.Yapılan sözleşme sonrası sorunları giderilen mevsimlik işçiler, “Bize çifte bayram yaşatan Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Yıllardır çözülemeyen sorunlarımızı çözüme kavuşturdunuz. Allah razı olsun.” diyerek çiçek takdim ettiler.

Ardından işçiler adına konuşan Hizmet-İş Sendikası Sivas İl Başkanı Nihat Şimşek yapılan sözleşme sonrası duydukları memnuniyet ve sevinci dile getirerek, “Göreve başladığı ilk günden itibaren işçi dostu bir Belediye Başkanıyla çalışmaktan dolayı mutluyuz. Türkiye’ye örnek teşkil edecek bir sözleşmeyi başkanımızın da onayıyla hayata geçirdik. Kendisine tüm işçi arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum.”dedi.

Personelimize gösterdiği teveccüh dolayısıyla teşekkür eden Başkanımız Hilmi Bilgin ise; “Bu sevince ortak olmak benim için büyük mutluluk. Çünkü biz büyük bir aileyiz. Kadim şehir Sivas’ımız için beraber çalışıyor, birlikte başarıyoruz. Her alanda memleketimiz olan Sivas’a; hizmet eden, emek veren tüm mesai arkadaşlarımızın moral ve motivasyonunu en üst düzeyde tutmak ve imkânlarımızı daha iyi bir şekilde mesai arkadaşlarımıza yansıtmak adına güzel bir toplu iş sözleşmesini dün imzaladık. Daha iyi var mıdır? Elbette her zaman her şeyin daha iyisi vardır ancak bu imkânlar dâhilindedir. İnşallah önümüzdeki süreçte de hep daha iyisini, daha güzelini hedefleyerek sizlerin sadece işlerinizi düşüneceğiniz bir çalışma ortamını oluşturmaya gayret gösteriyoruz.

Bir de 8 ay çalışıp 4 ay çalışamayan mevsimlik işçilerimiz vardı. Zor bir süreci de atlatarak o arkadaşlarımıza Mart 1 itibariyle iş başı yapıp Kasım ayında da artık çıkış vermeyeceğiz. Sizden tek bir isteğimiz var. O da; kara sevdamız memleketimiz Sivas’a hizmet ederken yaptığımız işin en iyisini yapmak. Vicdanen akşam evlerimize gittiğimizde kalbimizin rahat, huzurlu bir şekilde olması… Hep söylüyoruz; işini en iyi yapan, işine sahip çıkan, işini kovalayan, dürüst olan, milletin de adamıdır bizim de adamımızdır. Bu kapsamda sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadesini kullandı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.