Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 18°C

Sırt ağrılarınız için sihirli sütyen!

Sırt ağrılarınız için sihirli sütyen!
18 Ekim 2023 23:10 | Son Güncellenme: 18 Ekim 2023 23:12
88

HABERMAX.Büyük göğüslü kadınların en büyük sorunlarından biri olan sırt ve omuz ağrısını doğru sütyen seçimi ile en aza indirebileceğini biliyor muydunuz?


Kadınların her anında kendilerini özel ve rahat hissetmelerini ilke edinen Yeni İnci, her beden ölçüsüne uygun ürünleriyle dikkat çekiyor. Çamaşır seçiminde zorlanan büyük göğüslü kadınları unutmayan Yeni İnci, G Cup’a kadar sunduğu geniş beden aralığı ile toparlayıcı ve sırt destekli sütyeniyle adeta mucizeler yaratıyor.

Önden açılır özelliği ile sütyenin sırtını bağlamakta zorluk yaşayan kadınların -ortopedik ve meme ameliyatı sebebiyle- imdadına yetişiyor.

Özel sırt yapısı ve kalın pedli askıları sayesinde konfor sunan 1960 model sütyen, büyük göğüslü kadınların sırt ve omuz ağrılarına da bir son veriyor. Tüm gün size eşlik edecek bu muhteşem ürün hem konforu hem de şıklığı bir arada sunuyor.

İç giyimde konfor ve sağlığı ikinci plana atmayın….

Sütyen seçerken tasarım ve renk tercihinden önce sağlığınız açısından size uygun olup olmadığına dikkat etmelisiniz… Göğüs ölçülerinizi bilerek size uygun, konforlu, nefes alan ve en önemlisi gün boyu rahatlık sağlayacak ürünler tercih edilmelidir.

Estetik kaygısıyla üretilen sentetik ve naylon kumaşlı ürünlerin aksine Yeni inci, doğal yapısıyla cildin nefes almasına yardımcı olurken her bedene uygun ürünleriyle de sağlığınıza dikkat ediyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.