Dolar 32,2219
Euro 35,1438
Altın 2.476,04
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 23°C

Sinem Dedetaş, Üsküdar’ın Geleceği Kadınlarla Şekillenecek

Sinem Dedetaş, Üsküdar’ın Geleceği Kadınlarla Şekillenecek
28 Ocak 2024 01:18 | Son Güncellenme: 28 Ocak 2024 01:33
201

HABERMAX.Üsküdar CHP Kadın Kolları tarafından düzenlenen buluşma, Üsküdar’ın geleceği için atılacak adımları konuşmak için bir fırsat oldu. Buluşmaya katılan CHP Üsküdar İlçe Başkanı İbrahim Çağlar Atalar, Üsküdar’ın kadınlar için daha yaşanabilir bir yer olması için kararlılıkla çalışacaklarını söyledi.

Buluşmada konuşan CHP Üsküdar Belediye Başkan adayı Sinem Dedetaş, Üsküdar’ın kadınların gücüyle daha güzel bir yer olacağını ifade etti. Dedetaş, “Üsküdar’da kadınlarla kazanacağız” dedi.

Üsküdar’ın kadınların eğitim, sağlık, istihdam ve sosyal yaşam alanlarında karşılaştıkları sorunlar ele alındı. Kadınlar, bu sorunlara çözüm bulmak için birlikte çalışacaklarını söyledi.

Bir araya gelen kadınlar arasında dayanışmanın güçlenmesine katkı sağladı. Kadınlar, Üsküdar’ı daha yaşanabilir bir yer yapmak için birlikte çalışmaya karar verdiler.

Görüşme ile ilgili açıklama yapan Sinem Dedetaş, şunları söyledi:

Dedetaş “CHP Üsküdar İlçe Başkanlığımız öncülüğünde düzenlediğimiz etkinlikte ilçemizin geleceği için atılacak adımları konuştuk. Kadın dayanışmasının gücünü simgeleyen bu buluşmada ilçe örgütümüzün desteğini bir kez daha hissettiğim için çok mutluyum.

Hep birlikte Üsküdar’ı daha yaşanabilir hale getirmek için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.