Dolar 32,4239
Euro 34,7459
Altın 2.429,46
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Show TV Ana Haber sunucusu Dilara Gönder, masaya vura vura istifa ettiğini duyurdu

Show TV Ana Haber sunucusu Dilara Gönder, masaya vura vura istifa ettiğini duyurdu
10 Şubat 2023 19:36 | Son Güncellenme: 10 Şubat 2023 19:43
186

HABERMAX. Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaşanan deprem’de fazla haksızlığa dayanmadı. Show TV Ana Haber sunucusu Dilara Gönder, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile istifa ettiğini duyurdu. Gönder’in istifasının, dün akşamki deprem özel yayınında yaşananlara yönelik tepkisinin ardından gelmesi dikkat çekti.

Show Ana Haber sunucusu Dilara Gönder, Show TV’den istifa ettiğini duyurdu.

“YAZMASI ZORMUŞ, İSTİFA ETTİM”
İstifa kararını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile açıklayan Gönder, “Yazması zormuş, istifa ettim. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve bugüne kadar bana bu fırsatı veren Ciner Medya Grubu’na teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Dilara Gönder’in istifa kararının, büyük deprem ile ilgili gerçekleştirdiği dün akşamki özel yayın sonrası gelmesi dikkat çekti.

“BU KADAR ÖLÜMLÜ DERS Mİ OLUR?” TEPKİSİ
Show TV Ana Haber sunucusu Dilara Gönder’in, Jeoloji Mühendisi Ziyadin Çakır’ı konuk olarak aldığı deprem özel yayınındaki tepkisi sosyal medyada gündem olmuştu.

Çakır’ın depreme ilişkin yorumuna tepki gösteren Gönder, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Böyle ders mi olur hocam ya, böyle ders mi olur? Bu kadar ölümlü ders mi olur? 99’da yeteri kadar ölüm olmadı mı o ders için? Bu da mı ders olsun bize? Biz sürekli derslerdeyiz. Biz o dersleri geçemiyoruz ama. Sınav kağıdı hep boş. İşte buyurun sınav kağıdı ekranda. Maraş’ı görelim. Bu sınav kağıdı. Ders dediniz ya. 99 dersinin sınav kağıdı. İzleyicilerimiz tekrar bir görsün. Nasıl geçilemediğini o dersin. Buyrun havadan görüntüler.”

Gönder’in bu sözlerinin ardından elindeki kağıtları da masaya fırlatmıştı.

Cumhuriyet Gazetesi 

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/show-tv-ana-haber-sunucusu-dilara-gonder-istifa-ettigini-duyurdu-2050029

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.