Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 23°C

ShipEntegra’danKadın Girişimcilere Müjdeli Haber E-İhracatta Yüzde 50 İndirim Fırsatı!

ShipEntegra’danKadın Girişimcilere Müjdeli Haber E-İhracatta Yüzde 50 İndirim Fırsatı!
15 Aralık 2023 00:01
103

HABERMAX.E-ihracatsektörünün önde gelen markalarından olan ShipEntegra, Mastercard ilegerçekleştirdiği kampanya ile kadın girişimcilere büyük bir fırsat sunuyor.Etsy platformunda faaliyet gösteren birçok yetenekli kadın girişimcinin elemeği ürünlerini dünya genelinde müşterilere ulaştırma konusundaki özveriliçalışmalarını takdir eden ShipEntegra, kadın girişimcilere yüzde 50 indirimfırsatı tanıyor. Bu özel kampanya ile toplamda 100 dolar değerinde indirimkazanılabiliyor. 6 Kasım -31 Aralık 2023tarihleri arasında koşullara uygun gönderilen paketler için geçerli olacakkampanya, yoğun alışveriş döneminde daha fazla rekabet edebilmenin kapılarınıaralıyor.

El yapımı ürünler, el sanatları, antikaeşyalar, benzersiz takılar, giyim ve ev dekorasyonu gibi özel ve kişiselleştirilmişürünlerin satışı konusunda ünlenen Etsy, yüzde 70’e varan kadın girişimcisayısı ile öne çıkıyor.

E-ihracat sektörüne kazandırdığı ilkler ilesektörün önünü açan ShipEntegra, Mastercard ile gerçekleştirdiği kampanya ilekadın girişimcilere desteğini sürdürüyor. Kadın girişimcilerin el emeğiniürünlerinin dünya genelinde gördüğü ilgiye destek olan ShipEntegra, lojistiktesağladığı yüzde 50 indirim fırsatıyla rekabetin dozunu artırıyor. 6 Kasım-31Aralık tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada; ShipEntegra paneliniüzerinden Etsy’de bulunan mağazanın entegrasyonunu tamamlamış ve entegrasyonuyapılan mağazadan gönderim yapılması gerekiyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.