Dolar 32,2455
Euro 34,8130
Altın 2.419,77
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Serdar Ortaç, YBY Woods’ta Hayranlarına Müzik Şöleni Yaşattı

Serdar Ortaç, YBY Woods’ta Hayranlarına Müzik Şöleni Yaşattı
8 Ekim 2023 14:46
176

HABERMAX.Türk pop müziğin yıldızı Serdar Ortaç, İstanbul’un en büyük açık hava sahnesi YBY Woods’ta ikinci kez hayranları ile buluştu. Mesafe şarkısıyla sahneye çıkan Serdar Ortaç, hafızalara ve gönüllere kazınan şarkılarını coşkuyla seslendirdi. Ünlü sanatçının seyircilerle sık sık sohbet ettiği konseri 8 bin binden fazla müziksever izledi. 

Konserden festivale, tiyatrodan spora birçok kültür, sanat ve eğlence deneyimlerini bir arada yaşatmaya odaklanan YBY Woods, sevilen sanatçı Serdar Ortaç’ı İstanbul’un en büyük açık hava sahnesinde ağırladı.

Kemerburgaz Kent Ormanında gerçekleşen konserde 2 saat boyunca sahnede kalan Türk pop müziğinin başarılı ismi Serdar Ortaç, sahne şovlarıyla herkesi büyüledi. Sekiz binden fazla seyircinin hayranlıkla izlediği ve coşkuyla eşlik ettiği konserde ünlü sanatçı Sor, Mesafe, Mikrop ve Bilsem Ki gibi birçok hit parçasını seslendirdi.

Konserden önce de Doğal Yaşam Festivali kapsamında bilgilendirici seminerler düzenleyen YBY Woods, kapılarını 11.00’de açarak sağlıklı ürünleri de ziyaretçilerle buluşturdu.

Yaşadıkları deneyimin insanları ve insanların içinde bulundukları toplulukları pozitif biçimde dönüştürdüğüne inanan YBY Woods; gökyüzünün altında, ormanın içinde eşsiz konser deneyimleri yaratmaya devam ediyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.