Dolar 32,4227
Euro 34,6753
Altın 2.395,08
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Şenyüzlü ailesi çocugumuz Osmaniye cezaevinde ihmal sonucu öldü dedi

Şenyüzlü ailesi çocugumuz Osmaniye cezaevinde ihmal sonucu öldü dedi
29 Aralık 2020 00:01 | Son Güncellenme: 29 Aralık 2020 00:42
1.564

AHA.habermax.net WhatsApp ihbar hattını arayarak yardım isteyen acılı aile Osmaniye cezaevinde hayatını kaybeden oğulları. Cumali Şenyüzlü’ün ihmal sonucu  öldüğünü iddia etti, yetkililere seslenerek yardım talebinde bulunan aile lütfen sesimizi duyun dedi. 

Şenyüzlü ailesinin habermax.net WhatsApp hattına gönderdiği açıklama aynen şu şekilde.

Telefondaki ses bana aynen şöyle dedi. Gecen Perşembe günü kardeşimin telefon görüşmesi vardı ve annemi aradı.

Kardeşim; anne sabaha kadar çok terledim senle konuştuktan sonra zile basacağım ve revire gideceğim diyerek telefonu kapattı.

Tekrar Geçtiğimiz hafta çarşamba günü ise anneme bir telefon geldi ;

Emine Şenyüzlü siz misiniz..?

Annem; evet benim

Ben Osmaniye 1 Nolu Kapalı Ceza Evinden Arıyorum, Mahkûm Cumali Şenyüzlü hastane ölmüştür diyerek telefonu yüzüne kapatmışlar.

Daha sonrasında tekrar aynı numara dönüş sağlayarak; Anneme aynı şeyi söyleyip telefonu kapatmışlar.

Olayın şokunda olduğumuzdan inanamadık ve hemen, akrabalara dönüş yaptık ve ceza evine ulaşan kim varsa akrabalarımızda aynı şeyi söylediler.

Cumali Şenyüzlü kalp krizi sonucu ölmüştür dediler.

El insaf Bir anne ye böyle ölüm haberi verilir mi?

Bizi ne hastaneye çağırdılar ne bir şey yaptılar nede cenazemizi bize gösterdiler ve adli tıpa gönderdiler

Ölen Mahkumun Ablası Hüsne Şenyüzlü ağlayarak durumu böyle özetledi;

Bugün kardeşimin eşyasını teslim almaya gittiğimizde, İçeride bir gardiyan, bize telefon numarasını verdi. Daha sonra gardiyan ile telefonda görüştük benim kardeşim ceza evinde son nefesini vermiş. Ve içerde kalbi durmuş, kurumda 10 aydır doktor yokmuş ihmal var dedi gardiyan. İçeride kalbi durduğunda kalp masajını bile gardiyan yapmış cenazesi hastaneye gitmiş dedi. Şenyüzlü ailesi yetkililerden yardım talebinde bulundu lütfen sesimizi duyun çocuğumuz Osmaniye cezaevinde ihmal sonucumu öldü  soruyoruz içerde doktor yokmuydu neden kardeşim Cumali Şenyüzlü öldü biri çıksın bize bir açıklama yapsın diyerekten serzenişte bulundu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.