Dolar 32,5301
Euro 34,8555
Altın 2.443,39
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C

Sektörün tek elektrikli araç altyapısı odaklı Fuarı“NextGen E-Mobility + Charge Expo & Summit Fuarı ve Zirvesi’, 31 Ağustos’ta TÜYAP’ta ziyarete açılıyor

Sektörün tek elektrikli araç altyapısı odaklı Fuarı“NextGen E-Mobility + Charge Expo & Summit Fuarı ve Zirvesi’, 31 Ağustos’ta TÜYAP’ta ziyarete açılıyor
30 Ağustos 2023 14:22
79

HABERMAX.Sektörün tek elektrikli araç şarj altyapısı odaklı ve E-Mobilite endüstrisinin gereksinimlerine yönelik “NextGen E-Mobility + Charge Expo & Summit Fuarı ve Zirvesi’, 31 Ağustos  02 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul’da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyarete açılıyor.Fotoğraf açıklaması yok.

31 Ağustos Perşembe günü saat 10:30-11:30 saatleri arasında TÜYAP – Interexpo Salonu’nda gerçekleşecek resmi açılış töreninde Enerji Piyasaları İşletme A.Ş. – EPİAŞ Genel Müdürü Ahmet Türkoğlu, TEHAD Kurucu Başkanı Berkan BayramGENSED Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Murat ÖzdemirEnerji Yatırımcıları Derneği – GÜYAD Yönetim Kurulu Başkanı Cem ÖzkökOtomotiv Gazetecisi Okan Altan, katılımcıları ve ziyaretçiler yer alacak.

“NextGen E-Mobility + Charge Expo & Summit Fuarı ve Zirvesi’nde sadece yeni nesil değil, bir sonraki jenerasyon mobiliteye dair teknolojik gelişmeler, elektrikli araç şarj ağı, şarj yatırımı, solar sistemler, güneş panelleri, elektrik depolama gibi tüm ekosistem, tek bir noktada sergilenecek.

Ayrıca, önde gelen otomotiv üreticileri, elektrikli şarj noktası geliştiricileri, elektrik şebekesi operatörleri, şehir planlamacıları, tüm Türkiye’den sektör paydaşları, devlet, özel sektör, belediyeler ve kamu hizmeti veren şirketler gibi çok geniş spektrumda sektör liderlerini, temsilcileri ağırlanacak.

Elektrikli araçlar ve buna bağlı teknolojilerin üretiminde dünya genelinde kartlar dağıtılıyor. Ülkemizde de yatırım arayışında olan Çin, sektörü domine etme yolundayken, Avrupa ve ABD gibi ülkeler rekabette geri kalmamak için mücadele ediyor.

Asya ve Avrupa pazarları arasındaki kritik kavşak noktasında bulunan Türkiye ise TOGG ile “bu rekabette ben de varım” derken, diğer yandan batarya, enerji depolama, şarj istasyonları ve elektrikli araç üretiminde yakaladığı fırsatları katma değere dönüştürmek amacıyla üretime ve yatırım arayışlarına devam ediyor.

Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) ve Solis Fuarcılık işbirliği ile düzenlenen ve 31 Ağustos Perşembe günü saat 10:30’da ziyarete açılacak “NextGen E-Mobility + Charge Expo & Summit Fuarı ve Zirvemize katılımınızda mutlu oluruz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.