Dolar 32,2922
Euro 34,6324
Altın 2.410,81
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Sedef İybar evinin kapılarını beIN GURME’ye açıyor!

Sedef İybar evinin kapılarını beIN GURME’ye açıyor!
5 Haziran 2023 12:36
120

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, yaz sezonuna girerken ekranlara yepyeni bir yemekli sohbet programı getiriyor. Yeni beIN GURME programı “Sedef’e Yemeğe Bekleriz!”, 10 Haziran’dan itibaren beIN GURME kanalında birbirinden ünlü konukları ve lezzetli yemekleri keyifli sohbetler eşliğinde izleyicilerle buluşacak.

Digiturk 21. kanalda yayınlanan Türkiye’nin lezzet ekranı beIN GURME, yepyeni bir yemekli sohbet programı ile ünlü aşçı Sedef İybar’ın evinin kapılarını beIN GURME izleyicilerine açacak. Ünlü konuklar ve lezzetli yemeklerle, mutfaktaki eşsiz marifetler keyifli sohbetler eşliğinde ekranlara gelecek. “Sedef’e Yemeğe Bekleriz” programında izleyiciler ilk olarak İybar’ın mutfağına misafir olup, eşsiz lezzetlerin nasıl ortaya çıktığına şahit olacak. Ekran keyfi, İybar’ın yemek masasında birbirinden ünlü konukların yüzleri gülümseten sohbetleriyle sürecek.

Lezzetli yemeklerin sırları

Dünya mutfağından seyahate, anılardan dostluklara, güzellik sırlarından beslenme alışkanlıklarına, müzikten, aşk ve sevgiye kadar hayatın içinde ne varsa Sedef İybar’ın sofrasında masaya yatırılacak. İybar’ın marifetli ellerinden çıkan lezzetli yemeklerin tarifi ise programın takipçileri ile arasında kalacak. İlk bölümü 10 Haziran Cumartesi günü saat 19:20’de yayınlanacak ‘Sedef’e Yemeğe Bekleriz’, sonrasında her cumartesi yeni bölümüyle beIN Gurme’de ekrana gelecek.

Yepyeni program “Sedef’e Yemeğe Bekleriz” aynı zamanda TOD / beIN CONNECT üzerinden de izlenebilecek.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.