Dolar 32,3669
Euro 34,7961
Altın 2.396,89
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Seçim Zaferi Sonrası Tepki: Şeyma Döğücü’nün İftar Çadırı Kararı”

Seçim Zaferi Sonrası Tepki: Şeyma Döğücü’nün İftar Çadırı Kararı”
2 Nisan 2024 10:12 | Son Güncellenme: 2 Nisan 2024 10:18
214

HABERMAX. Sancaktepe’de mahalli seçimlerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi’nin zaferiyle birlikte yaşanan gelişmeler, siyasi arenada önemli bir tartışma konusu haline geldi. Seçimlerde kaybeden eski belediye başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün, halkın tepkisini çeken bir karara imza atması, mahalle sakinlerini hayal kırıklığına uğrattı.

Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar çadırını, seçimlerin ardından giderken yerle bir etmesi, Sancaktepe halkı arasında geniş yankı uyandırdı. Halk, bu davranışı, Döğücü’nün sadece oy kaybettiği için hizmetlerden vazgeçtiği şeklinde yorumladı. Çadırın kaldırılmasıyla birlikte, halk arasında oluşan hayal kırıklığı ve memnuniyetsizlik seslendirilirken, yeni belediye başkanı Alper Yegin’e umut bağlandı.

Sancaktepe halkı, CHP’nin yeni başkanı Alper Yegin’e güvenerek, çadırın tekrar kurulması ve halkın ihtiyaçlarına cevap verilmesi beklentisini dile getirdi. Yapılan açıklamalarda, halkın Döğücü’nün hareketini siyasi popülizm olarak değerlendirdiği ve artık gerçek hizmet anlayışının temsilcisi olarak gördüğü Yegin’e olan umutlarını dile getirdiği görüldü.

Sancaktepe’de yaşanan bu gelişmeler, siyasi arenada yeni bir dönemin başlangıcını işaret ederken, halkın beklentileri ve talepleri de net bir şekilde ortaya konmuş oldu. Yegin’in göreve gelmesiyle birlikte, mahalledeki siyasi ve sosyal dinamiklerin nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.