Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Sarıgül’den Kurtuluş Yıldönümü Mesajı: haklı onur ve gururunu hep birlikte bir kez daha yaşıyoruz. Kurtuluş yıldönümümüz kutlu olsun.

Sarıgül’den Kurtuluş Yıldönümü Mesajı: haklı onur ve gururunu hep birlikte bir kez daha yaşıyoruz. Kurtuluş yıldönümümüz kutlu olsun.
14 Şubat 2021 21:03 | Son Güncellenme: 14 Şubat 2021 21:04
900

AHA.Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ; Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103’ncü yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Sarıgül, yaptığı açıklamada; “Erzincan’ımızın düşman işgalinden kurtarılışının 103’ncü yıldönümünü kutluyor olmanın engin mutluluğunu, haklı onur ve gururunu hep birlikte bir kez daha yaşıyoruz. Kurtuluş yıldönümümüz kutlu olsun.

Önce vatan diyerek toprağın kara bağrındaki sıra dağlar gibi duran aziz şehitlerimizin, serden geçtilerin, azim ve kararlılığı 103 yıl önceki dik duruşu bugüne ve geleceğe taşımaya, yaşamaya ve yaşatmaya ihtiyacımız vardır. Bağımsızlığımızı sürdürmek, başı dik, alnı açık insanlar olarak huzur içinde yaşamak, şanlı tarihimizden aldığımız ilhamla ayakta durabilmek, ecdadımızın 103 yıl önce sergilediği kahramanlığı kuşanmakla mümkündür. Şanlı bayrağımızın yurdumuzun üstünde ebediyen dalgalanması “Şehadetleri dinin temeli olan ezanların” Anadolu’nun semalarında inlemesi, kurtuluş savaşındaki milli manevi ruh ve inancın muhafazasına bağlıdır. Bu millet geçmişte olduğu gibi bundan sonra da acılarını birlikte paylaşarak azaltacak, mutluluklarını ve sevinçlerini beraber yaşayarak çoğaltacak, mutlu müreffeh ve büyük Türkiye paydasında birleşerek, büyümeye devam edecektir.
Bu toprakları bizlere vatan kılan ölümsüz şehitlerimizin ve gazilerimizin önünde saygıyla ve şükranla eğiliyorum. Ruhları şad olsun” diyerek Bugün başlangıcı olan Üç aylarımız Recep Şaban ve Ramazan ayının Ülkemize hayırlara vesile olmasını dileyerek hep birlikte daha nice Ramazanlara bayramlara ulaşmamız temennisiyle dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.