Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

SARIGÜL ŞANLIURFA’DA KONUŞTU MİLLİYETÇİLİK ANLAYIŞIMIZ; ATATÜRK MİLLİYETÇİLİĞİDİR

1 Nisan 2021 15:15 | Son Güncellenme: 2 Nisan 2021 12:30
431

AHA.Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Şanlıurfa’da büyük bir coşku ile karşılandı, heyecanı yüksek toplantıda konuştu. Sık sık Değişim Gençleri tarafından sözü “İşçi, köylü, gençlik, değişimde birleştik” ve “Başbakan Sarıgül” sloganlarıyla kesildi.

Sarıgül, konuşmasında aşağıdaki konulara değindi;

Sevgili Şanlıurfalılar; bugün sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum, hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Pandemi nedeniyle bugün burada olamayan fakat sosyal medya hesaplarından bizi takip eden sevgili vatandaşlarımız, sizler de hoş geldiniz.

ÜLKEMİZ, DAĞIYLA TAŞIYLA HEPİMİZİN

Etrafımızda çeşitli oyunların oynandığı, çeşitli olayların bulunduğu bir dünyada ülkemizin huzurunu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu huzur, Türkiye’mizin gücüdür, kudretidir. Ülkemiz, dağıyla, taşıyla hepimizin. TDP iktidarında Türkiye, demokratik dünyada hak ettiği yeri alacaktır onun için; barış ekonomisine çok büyük önem vereceğiz.

ÜLKEMİZİN BÜTÜN SORUNLARINI BİZ ÇÖZECEĞİZ

Sevgili yurttaşlarım; demokrasiyi en öne çıkararak ülkemizin bütün sorunlarını, terörünü, kalkınmasını, refahını, işsizliğini biz çözeceğiz, eğitimde fırsat eşitliğini, gençlerimizin mutlu olmasını biz sağlayacağız.

DEMOKRASİ, UYGAR BİR TARTIŞMA REJİMİDİR

Kardeşlerim; demokrasi, uygar bir tartışma rejimidir, kavga rejimi değil, barış ve insanlık rejimidir.

TDP, ülkemizde kutuplaşmaya ve gerginliğe son verecektir.

TDP, binlerce renk denizidir, uzun bir yürüyüştür, tüm değerlerimizin ortak paydasıdır.

TDP, uyumdur, ahenktir, huzurdur. Gücümüzü ortak tarihimizden, geleneklerimizden alıyoruz, gücümüzü bu toprakların insan zenginliğinden alıyoruz, barış ve esenlikten alıyoruz

MİLLİYETÇİLİK ANLAYIŞIMIZ; ATATÜRK MİLLİYETÇİLİĞİDİR

Bir elimizde bayrak, yüreğimizde vatan millet sevgisi, Şanlıurfa’ya çare olmaya geldik. TDP olarak, günden güne büyüyoruz, gücümüze güç katarak, dünümüzle kucaklaşıp, Şanlıurfa’ya çare olmaya geldik.

Benim ve dava arkadaşlarımın milliyetçilik anlayışı; akılcı, demokratik Atatürk milliyetçiliğidir.

FAKİRLİĞİN DİLİ, İŞSİZLİĞİN KİMLİĞİ YOKTUR

Sevgili kardeşlerim; unutmayın, anadiliniz ne olursa olsun, hangi türküyü söylerseniz söyleyin, hangi yemeği pişirirseniz pişirin, neye inanırsanız inanın, yokluk aynı, çile aynı, fakirliğin dili, işsizliğin kimliği yoktur.

Türkiye’de herkesin bir ve beraber olduğu, kimsenin kimseden farklı olmadığı, insanlarımızın ortak derdi yokluk, yoksulluk ve işsizliktir. Fakirliğin dili, işsizliğin kimliği yoktur.

GAP’I DEMİREL KİMSEYE KAPTIRMADI

Şanlıurfa, geçmişten günümüze gelen zenginlikleriyle “inanç turizminin” başkenti olmalıdır. GAP’ı Demirel kimseye kaptırmadı, biz de GAP’ı geliştirerek, büyüterek yaşatacağız.

Atatürk barajına, Birecik barajına yeni ilaveler yaparak, Fırat’ı daha da şahlandıracağız bunun yanında, tarımda sanayileşmeyi sağlayarak, bu bereketi toprakların bütün Türkiye’yi beslemesini sağlayacağız bununla da yetinmeyeceğiz üreticiye, tohum, gübre desteği verirken ürünü alma garantisi de vereceğiz.

Küçükbaş hayvancılığı çeşitlendirip Şanlıurfa halkını refaha ulaştıracağız. Balcılığı teşvik edip üretilen balın pazarlanması ve markalaşmasını sağlayacağız. Çalışkan, üretken Şanlıurfalı kardeşlerimize geniş bir toprak reformu uygulayıp topraksız bir tek çiftçi bırakmayacağız.

TEDAŞ TERÖRÜNE SON VERECEĞİZ

Şanlıurfa’da geçmişten günümüze uzun süreli elektrik kesintileri Urfalıların yaşantısını, olumsuz etkilemektedir. TDP iktidarında, ilk olarak Urfa’nın elektrik sorununu çözeceğiz. TEDAŞ terörüne son vereceğiz

Yapılacak doğru yatırımlarla Şanlıurfa’nın işsizlik sorununu inşallah biz bitireceğiz. Mevsimsel ve devamlı olarak tarlalarda çalışan binlerce işçiye yasal olarak haklar verilecek, hakları güvence altına alınacağız.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.