Dolar 32,2491
Euro 34,8110
Altın 2.426,22
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 23°C

Sarıgül geri dönüşüm yapıyor! Türkiye Değişim Hareketi adı altında parti kurmak için yola çıkan, ancak…

Sarıgül geri dönüşüm yapıyor! Türkiye Değişim Hareketi adı altında parti kurmak için yola çıkan, ancak…
16 Ağustos 2020 10:36 | Son Güncellenme: 16 Ağustos 2020 10:57
865
AHA.Türkiye Değişim Hareketi adı altında parti kurmak için yola çıkan, ancak bunu erteleyen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül yeniden kolları sıvadı. Katıldığı bir yemekte, “CHP arkasına aldığı rüzgarı iyi değerlendiremedi, duracak zamanımız ve sabrımız kalmadı” diyerek TDH’yi yeniden kuracağının sinyallerini verdi.

Şişli Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı hizmetlerinden dolayı sıkça adında söz ettiren Mustafa Sarıgül, yeniden sahneye çıktı.2019 yılının Ocak ayında yerel seçim öncesinde CHP’den istifa ettiğini açıklayan Sarıgül’ün parti kurma hazırlıklarını başlattığı öğrenildi. Sarıgül’ün partisinin genel merkezinin Çankaya Bulvarı’nda olduğu öğrenildi. Sarıgül, parti genel merkezi için 7 kattan oluşan 14 bin metrekarelik binayı seçti.

”Buraya kadarmış Yeter artık Bekleyecek sabrımız kalmadı”

Partinin yeniden canlandırılması için gençlere, “Çok çalışmalısınız. Artık duracak zamanımız ve sabrımız kalmadı” diyen Sarıgül, “Baykal, CHP’den gittikten sonra Kemal Kılıçdaroğlu bir süre rüzgar estirdi, ancak daha sonra bu estirdiği ruzgar toza dumana karıştı rüzgârla birlikte kayboldu” gitti dedi. TDH Başkanı Sarıgül, konuşmasında; “Liderler proje üretmeli, laf değil. TDH’nin daha kurulmadan bir milyon beş bin kişiye ulaşması, her partiye nasip olacak iş değil. Gençlerde hakikaten ben büyük bir enerji görüyorum. Böyle olursa iktidar olmaya engel yok demektir” dedi.

” Bu işler Lafla değil çözüm ister”

Sarıgül Belediye Başkanlığım döneminde Türkiye’de tüm belediyelerin Şişli Belediyesi modeline benzer bir uygulama içine girdiğini, ancak kimsenin kendilerine benzeyemediğini ifade etti. Sarıgül; “Biz laf değil, proje üretiyoruz, sorun değil çözüm üretiyoruz. Çünkü bizlerde ayrımcılık yok. Cami de, Cemevi de, Kilise de, Sinagog da bizimdir. Çünkü bizler millete kem gözle bakan bir siyasetçi değiliz” dedi. Bizim tek derdimiz var oda halkımıza en güzel hizmeti vermektir. Halkımız da teveccühünü bizlere gösteriyor zaten” dedi.

Paylaşın:
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.