Dolar 32,4582
Euro 34,9028
Altın 2.437,03
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Sarıgazi Spor’un Unutulmaz Dayanışma Gecesi Sancaktepe’de Büyük Coşku Yarattı

Sarıgazi Spor’un Unutulmaz Dayanışma Gecesi Sancaktepe’de Büyük Coşku Yarattı
4 Şubat 2024 13:16 | Son Güncellenme: 4 Şubat 2024 19:49
830

HABERMAX. Sarıgazi Spor Kulübü, Başkanı Serdar Turhan liderliğinde, geçtiğimiz günlerde Sancaktepe Doğanlar Düğün Sarayı’nda unutulmaz bir dayanışma gecesi düzenledi. Gecede, siyasilerden iş insanlarına kadar geniş bir katılım oldu ve ünlü sanatçı Halit Bilgiç’in performansıyla geceye ayrı bir renk kattı. Katılımcılar, Bilgiç’e eşlik ederek türküler söyledi ve keyifli bir atmosfer oluşturdu.

Sarıgazi Spor’un Unutulmaz Gecesi: Turhan Çakır’ın Muhteşem Sunumu

Sarıgazi Spor’un dayanışma gecesi, Turhan Çakır’ın büyüleyici sunumuyla unutulmaz bir anıya dönüştü. Çakır’ın güzel duruşu ve sesi, geceye katılanların coşkusunu doruğa çıkardı.

Gecenin sürpriz konuklarından biri ünlü sanatçı Halit Bilgiç oldu. Söylediği şarkılarla katılımcılara güzel bir akşam yaşattı ve unutulmaz anlar yaşanmasını sağladı.

Sarıgazi Spor kadrosu da sahneye çıkarak birlik mesajı verdi. Başkan Yardımcısı Daimi Derin, “Spor kardeşliktir, spor dostluktur, spor çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korur” sözleriyle katılımcılara teşekkür etti ve gecenin anlamına değer kattıklarını ifade etti.

Programın ilerleyen bölümlerinde Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, AK Parti İlçe Başkanı Tugay Akpınar, MHP ilçe Başkanı, İYİ Parti, Yeniden Refah Partisi ve CHP Belediye Başkan adayı Alper Yeğin gibi önemli isimler katıldı. Sarıgazi Spor Kulübü’ne katkı sağlayanlara plaket takdim edilerek onurlandırıldı.

Gecede, birbirinden değerli yerel sanatçıların seslendirdiği türküler eşliğinde halaylar çekilerek, katılımcılar unutulmaz bir gece yaşadılar ve dayanışma ruhunu pekiştirdiler. Bu anlamlı etkinlik, Sarıgazi Spor ve Sancaktepe’nin birlik ve beraberliğine katkı sağladı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.