Dolar 32,2378
Euro 34,7989
Altın 2.428,93
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 23°C

Sapro’ya 11. kez “İnsana Saygı” Ödülü

Sapro’ya 11. kez “İnsana Saygı” Ödülü
7 Kasım 2023 21:26
185

HABERMAX.Türkiye’nin en köklü İK ödülleri arasında yer alan Kariyer.net İnsana Saygı Ödülleri, Bomontiada’da gerçekleştirilen etkinlik ile sahiplerini buldu. Türkiye’nin en büyük online istihdam platformu Kariyer.net’in, şirketlerin işe alım süreçlerinde oluşan verilerden yola çıkarak yaptığı değerlendirme sonucunda 40 bini aşkın işveren arasından ödül kazanan sayılı kurumlardan biri, Sapro Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. oldu. 

İnsan odaklı istihdam politikasıyla sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Sapro, 800 kişiye istihdam sağlarken, İnsan Kaynakları alanında da başarılarını arttırmaya devam ediyor.

2012 yılından bu yana ödül almaya layık görülen Sapro, bu yıl 22. kez düzenlenen Kariyer.net 2023 İnsana Saygı Ödülleri’nde 11. kez gururlandı.

“Bizim için övünç kaynağıdır”

Grup şirketleri dahil olmak üzere, yaklaşık 800 kişinin çalıştığı Sapro’nun İnsan Kaynakları Direktörü Nilgün Zincirkıran, şirket olarak insan odaklı bir istihdam politikası izlediklerini ve bu nedenle de sektöründe lider bir şirket konumunda olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bir şirketi büyüten ve geleceğe doğru adımlarla ilerlemesini sağlayan unsurların en başında, insan kaynağı gelmektedir. Biz de, değerli çalışanlarımızla her geçen gün daha da büyüyen bir aileyiz. Ailemize katılmak isteyen herkes, bizim için çok kıymetli. Bu süreçte kendilerine yaklaşımımızda, gerekli saygı ve özeni maksimum düzeyde göstermeye çalışıyoruz. Bunun ödüllendirilmesi de, bizim için ayrıca büyük övünç kaynağıdır.”

Kariyer.net İnsana Saygı Ödülleri, 2000 yılından bu yana şirketler ile buluşuyor. Adaylara gösterdiği tutum üzerinden değerlendirilen işverenler, temelde 3 kriteri karşılayarak ödülü kazanabiliyor. İstanbul merkezli kurumlardan en az 20 bin başvuru, Anadolu’daki firmalardan ise en az 10 bin başvuru alan şirketler, değerlendirmeye dahil oluyor. Kendilerine iş başvurusunda bulunan adaylara yaklaşımları, veriler üzerinden değerlendirilen şirketlerin adaya birebir geri dönüş yapması, 21 günden kısa süre içinde adaylara işe alım sürecindeki durumlarıyla ilgili bilgi verilmesi ve en az 75 işe alım yapması kriterleri dikkate alınıyor. On binlerce işverenin, 1 yıllık süre içerisinde şartları yerine getirmeye çalıştığı süreçte, az sayıda işveren ödülü almaya hak kazanıyor.

Sapro hakkında

Son 7 yıldır ISO 500 listesinde yer alan Sapro A.Ş, 1997 yılında, ıslak mendil üretimi gerçekleştirmek üzere Türkiye’de kuruldu. Private label üretim alanında Avrupa’nın en büyük 4 üreticisinden biri olan Sapro, kendi markaları Newipe, Hops, Mr. Valet ve Planet Wipes’ın yanı sıra Türkiye’nin dev perakende şirketleri için ürettiği private label ürünleriyle Türkiye pazarının yüzde 40’ını domine etmektedir. Islak mendil ihracatında birinci sırada bulunan Sapro, Silivri’deki son teknolojik altyapıyla donatılmış tesislerinde, 73 bin metrekarelik kapalı alanda faaliyetini sürdürüyor. Sapro, tesislerinde; bebek ve kişisel bakım, ev temizliği, araç bakım, hasta bakım, evcil hayvan bakımı, endüstriyel kullanım ürünlerinin yanı sıra el yüzey dezenfektan mendilleri ve antibakteriyel mendiller dahil birçok alanda ıslak mendil üretiyor. Türkiye’nin kendi alanında en fazla Ar-Ge yatırımı yapan firmalarından biri olan şirketin son teknoloji ürünü cihazlarla donatılmış laboratuvarlarında, 100’den fazla parametre, ISO 17025 standardına uygun şekilde analiz ediliyor. Sapro’nun çalışmalarına ilişkin ayrıntılı bilgiye www.sapro.com.tr adresinden erişilebilir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.