Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Sancaktepe’de Yeni Bir Dönem: Alper Yeğin Belediye Başkanlığı İçin Hazır

Sancaktepe’de Yeni Bir Dönem: Alper Yeğin Belediye Başkanlığı İçin Hazır
10 Ocak 2024 13:32
94

HABERMAX.Sancaktepe ilçesinde CHP’nin henüz resmi olarak açıklamadığı ancak büyük ilgi gören belediye başkan aday adayı Alper Yeğin, ilçe sakinleri tarafından sevgiyle karşılanıyor. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar, Yeğin’in adaylık açıklamasının ilçe halkı tarafından olumlu bir şekilde karşılandığını gösteriyor.

Henüz resmi adaylık açıklaması yapılmamış olmasına rağmen Alper Yeğin, çalışmalarına şimdiden başlamış durumda. Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek ilçe halkına projelerini anlatan Yeğin, belediye başkanlığı için hazır olduğunu belirtiyor.

Sancaktepe’de uzun yıllar örgüt çalışmalarında bulunan, CHP’nin eski İlçe Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde görev alan Alper Yeğin, ilçe halkı tarafından tanınan ve sevilen bir isim olarak öne çıkıyor. Yapıcı ve birleştirici kişiliği ile bilinen Yeğin, halka hitap ederken adalet, eşitlik ve halkın ihtiyaçlarına odaklanacaklarını vurguluyor.

Sancaktepeliler, Yeğin’in adaylık açıklamasına olumlu bir şekilde tepki gösterirken, sosyal medyada yapılan paylaşımlarla desteklerini dile getiriyorlar. Henüz resmi bir açıklama olmamasına rağmen, Yeğin’in adaylığına kesin gözüyle bakıldığı belirtiliyor.

Yeğin’in Sancaktepe için planladığı projeler arasında ekonominin büyütülmesi, istihdamın artırılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi, yeşil alanların çoğaltılması ve kültür-sanat etkinliklerinin desteklenmesi gibi konular bulunuyor. Yeğin, ilçenin tüm değerlerini göz önünde bulundurarak adil ve eşit bir yönetim anlayışıyla hizmet etmeyi hedefliyor.

Sancaktepe’nin beklentileri doğrultusunda değişim ve dönüşüm yaşaması için aday olduğunu belirten Yeğin, halkın desteğiyle başaracaklarına olan inancını vurguluyor. Adaylık sürecinde Sancaktepelilerin yanında olacağını söyleyen Yeğin, birlik ve beraberlik içinde ilçenin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için çalışacaklarını ifade ediyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.