Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Sancaktepe’de Tartışmalı Ziyaret: İmamoğlu MHP Standına Neden Gönderildi?

Sancaktepe’de Tartışmalı Ziyaret: İmamoğlu MHP Standına Neden Gönderildi?
24 Şubat 2024 23:31 | Son Güncellenme: 26 Şubat 2024 00:24
222

HABERMAX. Sancaktepe’de 31 Mart seçimlerinde CHP Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Samandıra’da bulunan MHP standına götürdü. Bu durum, hem CHP’lilerden hem de MHP’lilerden tepkilere yol açtı.
Sancaktepe’de İmamoğlu-MHP Standı Tartışması: Tepkiler Yükseldi

Yeğin ve İmamoğlu’nun MHP standına gitmesi, Yeğin’in MHP’nin standında ne işi var şeklinde yorumlandı. Bu yorumlar, CHP’li seçmenler tarafından tepkiyle karşılandı.

MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu da İmamoğlu’nun standı ziyaret etmesine izin vermedi ve gelenleri geri gönderdi. Karaalioğlu, “Geri basın geri! Gidip pazarlık masasına oturduklarınızla DEMlenin” ifadelerini kullandı.

Yaşanan bu olay, Sancaktepe’de gerginliğe yol açtı. Yeğin’in bu hamlesinin seçim sonuçlarını nasıl etkileyeceği merak konusu.

Olayın Arka Planı:

MHP, son dönemde İmamoğlu ve CHP’ye karşı sert bir muhalefet politikası yürütüyordu. İmamoğlu’nun MHP standına gitmesi, bu politikanın bir istisnası olarak yorumlandı.

Tepkiler:

  • CHP’li seçmenler, Yeğin’in MHP ile ne kurmaya çalışmasını eleştirdiler.
  • MHP’li seçmenler ise İmamoğlu’nun standı ziyaret etmesine tepki gösterdiler.

Sonuç:

Yeğin’in İmamoğlu’nu MHP standına götürmesi, Sancaktepe’de tartışmalara yol açtı. Bu durumun Yeğin’in seçim kampanyasını nasıl etkileyeceği merak konusu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.