Dolar 32,2031
Euro 34,7964
Altın 2.443,05
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Az Bulutlu
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 22°C

Sancaktepe’de Siyaset Dalgalanıyor: Ali Duman’ın Meclis Üyeliği Listesinden Çıkarılması Tepkilere Yol Açıyor

Sancaktepe’de Siyaset Dalgalanıyor: Ali Duman’ın Meclis Üyeliği Listesinden Çıkarılması Tepkilere Yol Açıyor
23 Şubat 2024 21:13 | Son Güncellenme: 23 Şubat 2024 21:40
699

HABERMAX. Sancaktepe’nin önemli siyasetçilerinden Ali Duman, meclis üyeliği listesinden çıkarılmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Duman, paylaşımında Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgen Nama’nın fotoğraflarını paylaşarak “Az kaldı” mesajı verdi.
Sancaktepe Siyasetinde Gerginlik: Ali Duman’ın Açıklamaları ve Alper Yeğin İlişkisi

Sancaktepe’nin önemli siyasetçilerinden yıllarca Alper Yeğein’le birlikte yol alan Duman, geçtiğimiz günlerde meclis üyelerinin açıklamasında 7. sırada gösterilip daha sonra üstü çizilen Ali Duman, sosyal medya platformu Facebook hesabı üzerinden manidar bir yazı paylaştı.

Duman’ın bu paylaşımı, CHP Sancaktepe’de yaşanan bir dizi gelişmenin ardından geldi. Daha önce Alper Yeğin ile birlikte hareket eden Duman, meclis üyeliği listesinde 7. sırada gösterilmişti. Ancak daha sonra isminin listede yer almadığı ortaya çıktı.

Ali Duman’ın meclis üyeliği listesinden çıkarılmasının nedeni ise henüz netlik kazanmadı. Bu gelişmelerin ardından www.habermax.com.tr sitesi muhabiri Sarıgazi Meydanı’nda Ali Duman’a dair vatandaşların görüşlerini sordu. Vatandaşlar, Ali Duman ile Alper Yeğin’in uzun yıllara dayanan birlikteliğine vurgu yaparak, Duman’ın Yeğin’in her daim yanında olduğunu belirttiler. Ancak, meclise girmeden önce Duman’ın üstünün çizilmesine anlam veremediklerini ifade ettiler “Hiç tanımadığımız insanları meclis üyesi yapmışlar. Onlardan birini çizselerdi daha iyi olurdu” şeklinde konuştu.

Bu gelişmenin ardından Duman’ı destekleyen bazı CHP’liler tepkilerini dile getirdi.

Sancaktepe siyasetindeki bu gerginlik, önümüzdeki günlerde daha fazla tartışmalara ve açıklamalara sebep olabilir. İlerleyen süreçte, Ali Duman’ın ve Alper Yeğin’in siyasi kariyerleri ve ilişkileri kamuoyunun dikkatini çekmeye devam edebilir.

Yaşanan bu gelişmeler, CHP Sancaktepe’de bir gerginliğe yol açtı. Duman’ın sosyal medya paylaşımı ve vatandaşların tepkileri, CHP’nin Sancaktepe’deki seçim şansını nasıl etkileyeceği merak konusu.

  • Ali Duman’ın sosyal medya paylaşımı ve vatandaşların tepkileri hakkında daha fazla bilgi verilebilir.
  • CHP Sancaktepe’deki liste tartışmaları hakkında daha detaylı bir analiz yapılabilir.
  • Yaşanan bu gelişmelerin CHP’nin Sancaktepe’deki seçim şansını nasıl etkileyebileceği yorumlanabilir.
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.