Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Sancaktepe’de Sevgi Dolu Bir Birleşme: Ecem Erk ve Ertuğrul Yazıcı Dünya Evine Girdi

Sancaktepe’de Sevgi Dolu Bir Birleşme: Ecem Erk ve Ertuğrul Yazıcı Dünya Evine Girdi
11 Mayıs 2024 17:50 | Son Güncellenme: 11 Mayıs 2024 18:02
336

HABERMAX. Sancaktepe’nin sevilen ailelerinden biri olan Erk ve Yazıcı aileleri, mutlu bir birleşme töreniyle sevdiklerini dünya evine uğurladı. Sancaktepeses İnternet Haber Sitesi’nin imtiyaz sahibi Tevfik Erk’in kızı Ecem Erk ve sevgilisi Ertuğrul Yazıcı, yaşamlarını birleştirmek üzere romantik bir düğün töreniyle evet dediler.

Muhteşem bir atmosferde gerçekleşen düğün töreni, MOTTA Restaurant’ın misafirperverliğiyle daha da renklendi. Aile, dost ve sevdiklerin katılımıyla gerçekleşen bu özel gün, sevgi, mutluluk ve coşkuyla dolup taştı.

Nikahı kıyan Dr. Abdullah İnan, gelin ve damadın hayatları boyunca birlikte mutluluk dolu anlar yaşamalarını diledi. Törene katılanlar arasında Sancaktepe’nin önde gelen isimleri de vardı. Kaymakam Ahmet Karakaya, eski belediye başkanı Av. Şeyma Döğücü, Ak Parti ilçe başkanı Turgay Akpınar, mahalle muhtarları ve gazeteci meslektaşları, mutlu çiftin yanında yer aldılar.

Özellikle, Sancaktepe’nin sevilen Kaymakamı Ahmet Karakaya’nın nikah şahitliği, bu özel günü daha da anlamlı kıldı. Kendisi, çifte yaşamları boyunca sevgi ve mutlulukla dolu bir birliktelik yaşamalarını temenni etti. Ayrıca, Av. Şeyma Döğücü ve Ak Parti ilçe başkanı Turgay Akpınar da çifte Allah’tan hayırlı uğurlu etmelerini temenni ettiler.

Düğün töreninde duygusal anlar yaşanırken, gelin Ecem Erk ve damat Ertuğrul Yazıcı’nın gözlerindeki mutluluk, katılımcıların yüzlerine de yansıdı. Baba Tevfik ve anne Aynur Erk, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür ettiler. “Bu özel günümüzü bizimle paylaştığınız için minnettarız” diyerek duygularını ifade ettiler.Ecem Erk ve Ertuğrul Yazıcı Evlendiler!

Sancaktepe’nin sevilen ailelerinden Erk ve Yazıcı aileleri, 11 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle, Ecem Erk ve Ertuğrul Yazıcı’nın mutluluğuna ortak oldular.

Tören, MOTTA Restaurant’ın misafirperverliğiyle gerçekleşti ve sevgi, mutluluk ve coşku dolu bir atmosfer hakimdi.

Nikahı kıyan Dr. Abdullah İnan, çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Törene katılanlar arasında Sancaktepe’nin önde gelen isimleri de yer aldı. Kaymakam Ahmet Karakaya, eski belediye başkanı Av. Şeyma Döğücü, Ak Parti ilçe başkanı Turgay Akpınar, mahalle muhtarları ve gazeteci meslektaşları, mutlu çiftin sevincine ortak oldular.Özellikle Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya’nın nikah şahitliği yapması, bu özel günü daha da anlamlı kıldı. Karakaya, çifte sevgi ve mutluluk dolu bir birliktelik diledi.

Düğün töreninde duygusal anlar da yaşandı. Gelin Ecem Erk ve damat Ertuğrul Yazıcı’nın gözlerindeki mutluluk, tüm katılımcıların yüzlerine de yansıdı. Baba Tevfik ve anne Aynur Erk, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkürlerini ilettiler.

HaberMax.com.tr sitesi imtiyaz sahibi Cansu Acar adına, Erk ve Yazıcı ailelerine içtenlikle mutluluklar dileriz. Bu birliktelik, sonsuz sevgi ve mutluluk dolu bir geleceğin habercisi olsun. Yeni evli çifte ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluklar temenni ediyoruz.Düğüne dair bazı detaylar:

  • Düğün töreni MOTTA Restaurant’ta gerçekleşti.
  • Nikahı Dr. Abdullah İnan kıydı.
  • Törene Kaymakam Ahmet Karakaya, eski belediye başkanı Av. Şeyma Döğücü, Ak Parti ilçe başkanı Turgay Akpınar, mahalle muhtarları ve gazeteci meslektaşları gibi önemli isimler katıldı.
  • Gelin Ecem Erk, Sancaktepeses Internet Haber Sitesi’nin sahibi Tevfik Erk’in kızıdır.

Ecem Erk ve Ertuğrul Yazıcı’ya bir kez daha mutluluklar dileriz!

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.