Dolar 32,2014
Euro 35,0818
Altın 2.469,04
BİST 10.200,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 21°C
Pts 23°C

SANCAKTEPE’DE CHP ADAY ADAYI ALPER YEĞİN RÜZGARI

SANCAKTEPE’DE CHP ADAY ADAYI ALPER YEĞİN RÜZGARI
16 Kasım 2018 21:33 | Son Güncellenme: 16 Kasım 2018 22:28
528

İlçe Başkanlığı görevinden ayrılan Alper Yeğin, Yerel Basın ile yaptığı basın toplantısında Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.

SANCAKTEPE – Yerel Seçimlere hazırlanan partilerde yoğun günler yaşanmaya başladı. CHP’de Belediye Başkan Aday Adayı olmak isteyen il, ilçe başkanları ve ilçe yöneticileri parti genelgeleri gereği 12 Ekim 2019 tarihine kadar görevlerinden ayrılıp, başvuru yapmaları istenmişti.

Belediye Başkan Aday Adayı oldu

12 Ekim tarihin de CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Alper Yeğin, son yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Başkanlığı görevinden ayrılan Alper Yeğin, Yerel Basın ile yaptığı basın toplantısında Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.
CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Alper Yeğin, belediye başkan aday adaylığını Sancaktepe’de ilçe merkezindeki basın toplantısıyla açıkladı. Alper Yeğin, önümüzdeki günlerde geniş katılımlı bir toplantıyla hedef ve projelerini açıklayacağını söyledi. Yeğin’in ilçe merkezinde ki  istifa ve aday adaylığı açıklamasına örgüt emekçilerinin yanı sıra; meclis üyeleri Ali Duman, Sinan Doğan ve Soner İkitemur ile CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Kantekin ve CHP Çekmeköy Meclis Üyesi Aday Adayı Hüseyin Turgut gibi çok sayıda isim katılımları ile destek verdi. Yeğin’in adaylığı, beklenti içerisindeki parti örgütünde heyecan yarattı..
Belediye Başkan Aday Adayı Alper Yeğin, yaptığı basın toplantısında İlçe Başkanlığına vekaleten Örgütlenmeden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Av. Fatih Karakoyun’un geldiğini söyledi.

 

Belediye başkanı olmak gibi bir hayalim var
Alper Yeğin “ Bu günkü basın toplantısını, Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu bildirmek amacıyla  düzenledik. Önümüzdeki günlerde tanıtım toplantısını gerçekleştireceğiz.  Öncelikle nedne Sancaktepe  Belediye Başkanlığına Aday Adayı müracaatı yaptım.  Benim belediye başkanı olmak gibi bir hayalim var. Bu hayali gerçekleştirmek ve Sancaktepe ilçesine hizmet etmek için böyle bir başvuruda bulundum “ dedi.
Yaşanabilir Bir kent diye hayalimiz var
Alper Yeğin ; “Partimizim vereceği kararla adaylığım noktasında bir karar çıktığında Sancaktepe Belediyesi’ni kazanıp sol, sosyal demokrat değerleri, insanı, çevreyi, doğayı öncelik olarak ele alan Sancaktepe’yi yaşanabilir bir kent yapabilecek belediyecilik vizyonu ile Sancaktepe’yi yöneteceğiz. Bunu hem bütün İstanbul’a hem Türkiye’ye göstereceğiz. Çünkü bizim daha yaşanabilir bir kent diye bir hayalimiz var “ ifadelerinde bulundu.

Sancaktepe’nin kent kimliği yok
Alper Yeğin konuşmasına “ Sancaktepe dediğimizde yeni İstanbul diye adlandırıyor.  Ama İstanbul’da olmayan hiçbir şeyin olduğu bir kent değil.  Sancaktepe’nin kent kimliği yok. Bu kentin doğal güzelliklerimi var, Sosyal yaşam alanlarımı var, Alışveriş caddeleri, yürüyüş caddelerimi var, doğal parkları, şehir içinde botanik parkları mı var,  Hiçbir kimliği ile öne çıkmayan Sancaktepe’den bahsediyoruz.  Bu gidişin doğru olmadığını, Sosyal Demokrat ve çevreci anlayışla Sancaktepe’yi nasıl İstanbul’un en görünebilen, en yaşanabilir bir ilçesi yapacağımızı herkese göstereceğiz. “ diye konuştu.

Biz Sancaktepe’de iktidar olduğumuzda diye konuşmasına devam eden Alper Yeğin; “ 3 yaşındaki çocuktan 90 yaşında ki dedelerimize, ninelerimize kadar herkesin yaşaya bileceği, herkesin fark edeceği  bir belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceğiz. Türkiye’de  sosyal demokrat, halkçı bir anlayışı hakim kılacağız.” diye konuşmasına son verdi.

Basın toplantısın sonunda ilçe yöneticileri, Alper Yeğin’e çiçek takdiminde bulundular.
Kaynak Haber sancaktepeses
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.