Dolar 32,4752
Euro 34,8856
Altın 2.433,53
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

Sancaktepe’de 19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı

Sancaktepe’de 19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı
19 Eylül 2021 23:34
341
19 Eylül Pazar günü Atatürk Anıtı  önünde düzenlenen çelenk sunma törenine; Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Garnizon Komutanı Piyade Albay Murat Tolga Kapucu, Sancaktepe Belediye Başkan V. Ercan Kader, Başkan Yardımcıları, Siyasi Parti Temcilcileri, Muhtarlar, STK temsilcileri ve Kahraman Gazilerimiz katıldı.
Sancaktepe Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Sancaktepe Belediye Başkanlığı, çelenklerinin sunumunun ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile düzenlenen tören sona erdi.

Çelenk sunma töreninden sonra Sancaktepe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından “Ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz” düsturuyla büyük mücadeleler vermiş; bayrağını, vatanını ve istikbalini canı pahasına korumuş, tarihimizin yaşayan abideleri ile Kahraman Gazilerimiz ve Şehit Ailelerimiz onuruna Motta Restaurant’ta kahvaltı programı düzenlendi.

Programın ev sahibliğini yapan Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, yaptığı selamlama konuşmasında canlarını bu aziz millete adayan tüm gazilerin Gaziler Gününü kutlayarak; bugünün, şehitlik niyetiyle giriştiği mücadeleden gazilik onuruyla çıkan kahramanların şan ve şeref günü olduğunu vurguladı.
Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İlçe Müftüsü Muammer TURAN’ın dua etmesinin ardından Kahvaltı ikramı ile sona erdi.
Program sonunda masaları tek tek gezen Kaymakam Ahmet Karakaya, Şehit ailelerimiz ve Kahraman Gazilerimizle yakından ilgilenerek; misafirleriyle bir süre sohbet etti.
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.