Dolar 32,4568
Euro 34,8038
Altın 2.478,54
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
28 Ekim 2021 13:21 | Son Güncellenme: 28 Ekim 2021 13:22
250

Habermax.29 Ekim 1923’te ilan ettiğimiz Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıldönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz.
Tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi olan cumhuriyetimizin ilanı, insanımızın ufkunu genişletmiş, fikri hür, vicdanı hür nesillerin yetişmesini sağlamıştır. Cumhuriyetten aldığımız feyiz ve güçle devletimiz, uluslararası camiada saygın bir yere sahip olmuş, Anadolu’nun her köşesindeki vatandaşına eşit mesafede duran bir yapıya ulaşmıştır.

Atatürk’ün “Yaptıklarımızı asla kafi göremeyiz. Çünkü daha çok ve daha büyük işler yapmak mecburiyetinde ve azmindeyiz.” sözlerini ilke edinerek, eğitim, bilim, teknoloji, kültür ve sanatta ilerlemek için, cumhuriyetimizin sarsılmaz değerleri ışığında var gücümüzle çalışıyoruz. Kahraman ecdadımızın, bizlere bıraktığı en değerli miras olan cumhuriyetimizi, erdem ve faziletinden ödün vermeden yaşatmak, layık olduğu şekilde geleceğe aktarmak milli ödevimizdir.
Bu bilinç ve inançla bizlere bu toprakları ebedi yurt kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; bütün kahramanlarımızı ve aziz şühedamızı bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.
Tüm halkımızın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.