Dolar 34,0713
Euro 38,0672
Altın 2.832,60
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Yağmurlu
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

AK Parti İBB Meclis Üyesi ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Tuncer hayatını kaybetti.

AK Parti İBB Meclis Üyesi ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Tuncer hayatını kaybetti.
19 Ağustos 2024 14:56 | Son Güncellenme: 19 Ağustos 2024 15:02
216

HABERMAX. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden CHP Ümraniye Meclis Üyesi Selçuk Çakırer’in ardından, bu kez de AK Parti İBB Meclis Üyesi ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Tuncer hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, taziye mesajı paylaştı.

Uzun süredir rahatsızlığı bulunan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Tuncer, bugün evinde vefat etti. Yarın öğle namazını müteakip Fatih Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından, Edirnekapı Şehitliği Kabristanı’nda toprağa verilecek.

**Yavuz Selim Tuncer kimdir?**

AK Parti Esenler kurucu ilçe başkanı olan Yavuz Selim Tuncer, 1969’da İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Malatya Pütürgeli olan Tuncer, iktisat lisansı ve siyaset bilimi yüksek lisansı eğitimi aldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor Kulübü Genel Sekreterliği ve Kiptaş Genel Müdür Müşavirliği görevlerinde bulunan Tuncer, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde Ümraniye ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak seçildi. Aynı yıl Ümraniye Belediye Başkan Yardımcılığına getirilen Tuncer, vefatına kadar bu görevini sürdürdü. Şenay Tuncer ile evli olan Tuncer’in 3 çocuğu vardı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Yavuz Selim Tuncer’in ölümüne ilişkin duygularını şöyle ifade etmiş:

“Acımız büyük. AK Parti Esenler Kurucu İlçe Başkanımız, İstanbul Büyükşehir ve Ümraniye Belediyesi İlçe Meclis Üyemiz, 2 dönemdir Ümraniye Belediye Başkan Yardımcılığımızı yürüten, KİPTAŞ Genel Müdürlüğüm döneminden beri uzun yıllar boyunca birlikte yol yürüdüğüm, değerli dava arkadaşım ve çok sevdiğim kardeşim Yavuz Selim Tuncer, yakalandığı amansız hastalık sebebiyle vefat etti.

Bir dostu, kardeşi, yol arkadaşını yitirmenin derin acısını yaşarken, ömrünü milletine hizmete adamış bir dava insanının kaybının da teessürü içerisindeyim.

Yavuz Selim kardeşime Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Ümraniye Belediyemize sabr-ı cemiller niyaz ediyorum. Mekânı cennet, makamı âli olsun.”

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.