Dolar 32,5667
Euro 34,6983
Altın 2.487,60
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Sancaktepe Halk Eğitm Merkezi Yıl Sonu Karma Sergisi Açıldı

Sancaktepe Halk Eğitm Merkezi Yıl Sonu Karma Sergisi Açıldı
8 Haziran 2022 19:22
229

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesinde düzenlenen sergiye  Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, İstanbul İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Öztürk, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş, Sancaktepe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Selçuk Karakurt, okul müdürleri, kursiyerler ve vatandaşlarımız katıldı.
6 Haziran Pazartesi günü kursiyerler ve öğretmenlerinin yanı sıra  vatandaşlarımızın da yoğun ilgisi ile gerçekleşen programda konuşan Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin Resim, el işi işleme, kilim, tablo ve çeşitli branşlarda verdikleri eserleri çok beğendiğini dile getirerek;  kadınlarımızın bu gibi etkinliklerde yer almasından ve el emeği, göz nuru eserlerde geçmişten günümüze gelen geleneklerimizin sergilenmesinden dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 1688 Mesleki ve Teknik kurs açıldığı ifade eden Kaymakam Karakaya, Bu kurslarda 27045 Erkek, 36980 Kadın kursiyer olmak üzere toplamda 64025 kursiyerlerin eğitim aldığını açıkladı.
Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el emeği göz nuru ile gerçekleştirdikleri serginin açılışında bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan ise, ” bu güzel eserleri ortaya çıkmasında emek harcayan bütün kursiyerlerimizi ve emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda kısa kısa protokol konuşmaları yapıldı.  Halk Eğitim Merkezi’nin hazırladığı etkinlikte öğrencilerden oluşan folklor ekibinin gösterisi sahnelendi.
Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kaymakam Ahmet Karakaya ve Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ile protokolde bulunanlar hep birlikte sergiyi gezdi.
Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan çalışmalardan oluşan hediyeler Bakan Yardımcısı Gürcan, Kaymakam Karakaya ve Başkan Döğücü’ye sunuldu. Serginin açılışının ve günün anısına çekilen fotoğrafların ardından program sona erdi.
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.