Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Okulların Açılmasıyla Çocuklara Simit ve Meyve Suyu Dağıtımını Başlattı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Okulların Açılmasıyla Çocuklara Simit ve Meyve Suyu Dağıtımını Başlattı
22 Eylül 2023 19:56 | Son Güncellenme: 22 Eylül 2023 19:59
232

HABERMAX.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, şehirdeki eğitim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilere yönelik özel bir etkinlik düzenledi. Bu etkinlik kapsamında İmamoğlu, 39 ilçede simit ve meyve suyu dağıtımı gerçekleştirerek çocukların yüzlerinde tebessüm oluşturdu.

Çocukların Sevgilisi: Ekrem Amca

İstanbul’da “Ekrem Amca” olarak sevgiyle anılan Başkan İmamoğlu, simit ve meyve suyu dağıtımı sırasında öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılandı. Çocuklar, başkanlarına teşekkür ederken, “Ekrem Amca” hitabını kullanarak sevgi ve saygılarını ifade ettiler. Bu anlar, İstanbul’un geleceği olan çocukların gönüllerinde özel bir yer edinmesine vesile oldu.

Başkan İmamoğlu’nun Vurguları: Halka Hizmet, Talana Son

Başkan İmamoğlu, dağıtım etkinliği sırasında önemli açıklamalarda bulundu. “Her zaman okuyan yavrularımızın yanında yer alacağız” diyen İmamoğlu, belediye yönetiminde adaleti ve halka hizmeti ön planda tutacaklarının altını çizdi. Ayrıca, “Çalmadık çaldırmadık, yemedik yedirmedik” vurgusuyla şeffaf ve dürüst bir yönetim anlayışının altını çizdi.

Yeni İstanbul: Değişim ve Adalet Yolunda

Başkan İmamoğlu, İstanbul’un geçmişten bugüne değişimini ve adaleti savunma kararlılığını yineledi. Şehrin eski devirlerini geride bıraktığını ve artık “yandaşlara değil vatandaşlara hizmet edeceklerini” belirtti. Bu sözler, İstanbul’da yeni bir dönemin başladığını ve belediyenin halka hizmet odaklı çalıştığını gösteriyor.

Gelecek Seçimler: İstanbul’un Yol Haritası

Ekrem İmamoğlu, önümüzdeki yerel seçimlerde hem meclisin çoğaltılmasını hem de İstanbul’un ikinci kez talancılara ve yalancılara bırakılmamasını hedeflediğini açıkladı. Bu sözler, İstanbul’un geleceğini şekillendiren bir liderin kararlılığını yansıtıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun okulların açılmasıyla gerçekleştirdiği bu özel etkinlik, şehirdeki değişimi ve halka hizmet anlayışını bir kez daha gözler önüne serdi. İstanbul, İmamoğlu yönetiminde yeni bir kimlik kazanmaya devam ediyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.