Dolar 34,0801
Euro 38,0595
Altın 2.834,33
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Yağmurlu
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Sancaktepe Belediyesi’nin Yeni Basın Müdürü Dr. Gökhan Turan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Sancaktepe Belediyesi’nin Yeni Basın Müdürü Dr. Gökhan Turan’a Hayırlı Olsun Ziyareti
10 Eylül 2024 16:48 | Son Güncellenme: 10 Eylül 2024 18:10
239

HABERMAX. Sancaktepe Belediyesi’nin Basın Müdürü olarak atanan Gökhan Turan’a yönelik hayırlı olsun ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Bugün, Habermax bölge muhabiri Durmuş Acar, Turan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaret sırasında, Sancaktepe Belediyesi’nin medya ilişkileri ve iletişim stratejileri üzerine kapsamlı bir görüşme gerçekleştirildi. Durmuş Acar, Sancaktepe’nin medya ve halkla ilişkiler alanında yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunarak, yerel basının katkı sağlayabileceği projeler üzerinde istişarelerde bulundu. Acar, “Gökhan Bey’e yeni görevinde başarılar diliyorum. Bu ziyaretle birlikte Sancaktepe için neler yapabileceğimiz konusunda sohbet ettik. Ortak projelerde nasıl bir sinerji oluşturabileceğimizi konuştuk,” dedi.

Basın Müdürü Gökhan Turan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Durmuş Bey ile tanışmak benim için büyük bir onur. Sancaktepe için başarılı projelere imza atmak adına birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyacağım. Ziyaretleri ve iyi dilekleri için kendisine teşekkür ederim. Hoş geldiniz,” şeklinde konuştu.

Ziyaret çerçevesinde, karşılıklı olarak belediyenin medya stratejileri, halkla ilişkiler ve basın bültenleri konularında nasıl bir iş birliği yapılabileceği üzerine detaylı bir sohbet gerçekleştirildi. Görüşme, çay eşliğinde gerçekleşti ve oldukça samimi bir atmosferde geçti. Bu süreçte, her iki taraf da Sancaktepe’nin medya ve iletişim faaliyetlerini daha etkili hale getirmek için çeşitli önerilerde bulundu.

Ziyaretin sonunda, Gökhan Turan ve Durmuş Acar, anı olarak birlikte bir fotoğraf çektirdiler. Fotoğraf, samimi bir buluşmanın ve karşılıklı iyi niyetin bir göstergesi olarak kaydedildi.

DR. GÖKHAN TURAN KİMDİR? 

Dr. Gökhan TURAN, 1975 yılında Erzurum’da dünyaya geldi. Lisans derecesini 1996 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi, yüksek lisans ve doktora derecelerini İstanbul Üniversitesinden sırası ile “İki Amaçlı Portföy Seçimi Problemi” ve “Lagrange Gevşetmesi ile küçük portföylerin elde edilmesi ve İMKB’ye uygulanması” isimli çalışmaları ile almıştır.

Yerel yönetimlerde; Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler ile Dış İlişkiler başta olmak üzere çeşitli departmanlarda teknik eleman, birim yöneticisi ve müdür düzeyinde görevler almış olan Dr. TURAN, bu alanlarda çalışırken çok sayıda AB, İSTKA ve MFİB projesi üreterek, bu projelerde yürütücülüğü ve danışmanlığını üstlenmiştir. 02 Eylül 2019 tarihinde, Beşiktaş Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak atanan Dr. TURAN, 03 Eylül 2024 tarihi itibari ile, Sancaktepe Belediyesi Basın ve Yayın Müdürü olarak atanmıştır.

Profesyonel iş yaşamını sürdürürken, akademik çalışmalarına da ara vermeden devam eden Dr. TURAN, yurt içi ve yurt dışında çeşitli üniversitelerde; yönetim süreçlerinde karar verme, veri yönetimi, optimizasyon ve veri temelli iletişim alanlarında lisans ve yüksek lisans düzeyinde dersler vermektedir. Ulusal ve uluslararası düzeyde 17 makale ve bildiri ile birlikte, 2 adet kitap bölümü yazarlığı olan Dr. TURAN, bu çalışmalarına aldığı 100’e yakın atıf vardır. Ülkemizin yurt dışına gönderdiği ilk ERASMUS öğrencilerinden olan Dr. TURAN, evli ve bir çocuk babası olup, iyi düzeyde İngilizce, temel düzeyde Çekce bilmektedir.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.