Dolar 32,8773
Euro 35,2390
Altın 2.462,28
BİST 10.746,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Açık
İstanbul
28°C
Açık
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 31°C
Sal 32°C

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin’den İstişare Toplantısı

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin’den İstişare Toplantısı
24 Haziran 2024 07:35
174

HABERMAX. Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, belediye birim müdürleri ile birlikte düzenlediği istişare toplantısında, ilçenin daha mutlu ve yaşanabilir hale gelmesi için yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Toplantıda, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile bir araya gelen Yeğin, Sancaktepe’nin geleceğine dair önemli konuları masaya yatırdı. Yeğin, “Başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz ile koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik. Daha mutlu ve daha yaşanabilir bir Sancaktepe için çalışıyoruz” dedi.

Toplantıda, Sancaktepe’nin çeşitli alanlardaki projeleri ve hizmetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunulurken, ilçenin kalkınması için atılması gereken adımlar üzerinde duruldu. Başkan Yeğin, belediye olarak halkın ihtiyaç ve beklentilerine yönelik çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

Belediye yetkilileri, bu tür toplantıların, Sancaktepe’nin sorunlarının çözülmesi ve halkın refah seviyesinin yükseltilmesi adına büyük önem taşıdığını ifade etti. Toplantının sonunda, belirlenen hedefler doğrultusunda çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.