Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Sanayi ve Teknoloji Tokat İl Müdürü’nün Yeğeni Rüştü Kerem Çelik, Trafik Kazası Sonucu Hayatını Kaybetti”

Sanayi ve Teknoloji Tokat İl Müdürü’nün Yeğeni Rüştü Kerem Çelik, Trafik Kazası Sonucu Hayatını Kaybetti”
22 Ağustos 2023 17:48 | Son Güncellenme: 22 Ağustos 2023 17:54
225

HABERMAX.Sanayi ve Teknoloji Tokat İl Müdürü Halil İbrahim Yüksel’in 15 yaşındaki yeğeni Rüştü Kerem Çelik, geçirdiği elim kaza sonucu 10 günlük yoğun bakım mücadelesini kaybederek yaşamını yitirdi. Rüştü Kerem Çelik, Orhangazi’de Gençlerbirliği U-16 takımının da bir sporcusu olarak faaliyet gösteriyordu.

Olay, Yozgat’ın Çekerek ilçesinde meydana geldi. 15 yaşındaki Rüştü Kerem Çelik, yaklaşık 10 gün önce yaşadıkları akrabalarının bulunduğu Çekerek ilçesindeki bir kamyonetin kasasından düşerek ağır yaralandı. Hemen olayın ardından Yozgat Şehir Hastanesine kaldırıldı ve burada yoğun bakım ünitesine alındı.

Ancak tüm çabalara rağmen Rüştü Kerem Çelik, dün akşam saatlerinde doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bu acı haber, genç sporcunun ailesi, yakınları ve spor camiasında derin üzüntü yarattı.

Orhangazi’de Gençlerbirliği alt yapısı sporcusu olan ve Orhangazi Ortaokulu öğrencisi Rüştü Kerem Çelik, bugün Yozgat’ın Çekerek ilçesinde düzenlenecek törenle toprağa verilecek. Sanayi ve Teknoloji Tokat İl Müdürü Halil İbrahim Yüksel, bu acı haberi sosyal medya hesabından duyurarak, yeğeninin kaza sonucu yaşam mücadelesini kaybettiğini ve cenazesinin Çekerek’te defnedileceğini belirtti. Yüksel, duygusal bir şekilde, “Garip geldin garip gidiyorsun. Mekanın cennet, melekler yol arkadaşın olsun yeğenim” ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği kulübü de resmi sosyal medya hesabından Rüştü Kerem Çelik için taziye mesajı paylaştı. Paylaşımda, “Kulübümüz U-16 Sporcularından Rüştü Kerem Çelik, trafik kazası sonucu yaklaşık 10 gündür Yozgat Şehir Hastanesinde verdiği yaşam mücadelesini kaybederek bizlere yasa boğmuştur. Kederli ailesine, arkadaşlarına sabırlar dileriz. Mekanın cennet olsun güzel çocuk” ifadelerine yer verildi.

Bu üzücü haber, genç sporcu Rüştü Kerem Çelik’in hayatının trajik bir şekilde sona erdiği ve sporseverleri derinden etkilediği bir olay olarak kaydedildi.

Bizde www.habermax.com.tr imtiyaz sahibi Cansu Acar adına değerli hemşehrimiz Halil İbrahim Yüksel’e ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.