Dolar 32,3218
Euro 35,0717
Altın 2.279,78
BİST 9.017,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

SANATÇILAR, ZEYDAN KARALAR’LA DAHA UMUTLU

SANATÇILAR, ZEYDAN KARALAR’LA DAHA UMUTLU
26 Mayıs 2019 22:26 | Son Güncellenme: 26 Mayıs 2019 22:31
556

AHA.Oyuncular Sendikası’ndan Zeydan Karalar’a destek sözü

Sahne-Perde-Ekran-Mikrofon Oyuncuları Sendikası Genel Sekreteri Uğur Sercan Gidişoğlu ile sendika yöneticileri ve oyuncular, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret etti.

Zeydan Karalar’ın Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmesinin ardından daha umutlu olduklarını belirten Uğur Sercan Gidişoğlu, “Sosyal demokrat yapınız, sivil toplumcu olmanız ve sanata verdiğiniz önem bizi umutlandırdı.  Altın Koza Film Festivali, sinema sanatı adına çok önemli bir etkinlik. Bu festivalle ilgili size kurumsal destek vermeye hazırız. İkincisi Adana’da bir şehir tiyatrosu var ve Türkiye’ye örnek olacak şekilde yapılanması için her türlü iş birliğine hazırız. Benzer yapıları biliyoruz. Etkili bir yönetmelikle örnek bir yapı oluşturulabilir. Her şeyin para olmadığı çözümler var” dedi.

SANATA CİDDİ KATKI SAĞLADIK

Nazik ziyaretleri için sendika başkan ve yöneticilerine teşekkür eden Başkan Zeydan Karalar, sanata, sanatçıya bakış açılarının daima pozitif olduğunu ve Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde ciddi katkı sağladıklarını belirtti. Adana Büyükşehir Belediyesi’nde, mevcut maddi durumun iyileştirilmesinin ardından, sanata desteğe devam edeceklerini belirten Başkan Zeydan Karalar, oyuncuların genelde ve özelde yaşadıkları sorunları da dinledi.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.